www.car.cz
 

Chyťte si Yetiho.....Soutěž pro všechny milovníky dobrodružství a cestování
     7.7.2009 12:50 - tisková zpráva


Chyťte si Yetiho, než on chytí Vás: www.mujyeti.cz Nejen pro všechny milovníky dobrodružství a cestování jsme přichystali velkou letní soutěžní hru s titulem „CHYŤTE SI YETIHO, NEŽ ON CHYTÍ VÁS”.

Účastnit se mohou celé rodiny i jednotlivci – rozhoduje postřeh, orientační smysl a také dávka štěstí. Od 1. července do 15. září 2009 budou na 76 místech po celé České republice umístěny kůly s raznicí se symbolem Yetiho a unikátním kódem.

Cílem soutěžní hry je nalézt alespoň tři z nich a překreslit je do hrací karty, kterou lze vytisknout z internetových stránek soutěžní hry nebo osobně získat u prodejců Škoda a na dalších místech – jejich seznam naleznete na www.mujyeti.cz.

Ti z vás, kteří odhalí alespoň tři reliéfy, mají šanci získat některou ze zajímavých a hodnotných cen. Čím více symbolů vypátráte, tím vyšší bude vaše šance na výhru. Hlavní výhrou je zapůjčení vozu Yeti na zimní období zdarma – od svatého Martina do Velikonoc.

Buďte tím, kdo stráví nezapomenutelné zimní chvíle s vozem Yeti! Více informací, podrobná pravidla a nápovědy k jednotlivým úkrytům na www.mujyeti.cz.

PR


 
 
Fotogalerie:   Autosalon Brno 2009, foto Phen

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose