www.car.cz
 

Truckerské Evropě 2009 vládne po půlce sezóny velká trojka, včetně Vršeckého
     11.7.2009 12:26 - tisková zpráva


Po polovině vládne velká trojka

Závodem v Barceloně skončila první polovina letošního šampionátu. Nastal čas stručného bilancování…
O vítězství v jednotlivých "dovednostních disciplínách" (měřený trénink, pohárové závody, závody s hendikepem) se podělilo podle očekávání kvarteto jezdců ve složení Albacete, Vršecký, Bösiger, Hahn. Stejní jezdci si až na jednu výjimku potvrzující pravidlo (jednou třetí Altenstrasser) rozdělili místa na stupních vítězů. Těm byl pak ze zbytku jezdců nejblíže Brit Chris Levett, který dojel třikrát čtvrtý.

Měřeným tréninkům kralovali po tříleté pauze jezdci na MAN. Čtyřikrát si pole position vybojovali průběžný lídr šampionátu Albacete (Assen 2, Albacete, Barcelona) a Hahn (Misano, Albacete, Nogaro, Barcelona). Dvakrát zajel nejrychlejší čas Vršecký (Misano, Nogaro). Zcela pak v této disciplíně vyhořel Markus Bösiger.

V pohárových závodech si vedl nejlépe se čtyřmi triumfy (Assen 2, Albacete 2) Antonio Albacete. O jedno vítězství méně vybojoval David Vršecký (Misano, Nogaro, Barcelona). Dvakrát vyhrál Hahn (Nogaro, Barcelona), jednou Bösiger (Misano).

V závodech s hendikepem by se musel pomyslný pohár pro půlmistra dělit na tři díly. Albacete (Nogaro 2, Barcelona), Vršecký (Assen, Albacete, Barcelona) a Hahn (Assen, Misano, Albacete) brali po třech vítězstvích, jednou vyhrál Bösiger (Misano).

 

Buggyra


 
 
Fotogalerie:   Barcelona 2009 a opět zlatá Buggyra, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose