www.car.cz
 

Program Horácké rallye pro lepší orientaci nabídne i GPS souřadnice diváckých míst
     16.7.2009 00:01 - tisková zpráva


Program Horácké rally k dostání za symbolických pět korun!

 

Pořadatelé z AČR – AK elektrárna Dukovany vydali k letošnímu ročníku Horácké rally oficiální program. Na celkem padesáti stranách přiznivci automobilového sportu naleznou podrobné informace k jubilejnímu ročníku třebíčské rally. Překvapením pro diváky je cena programu, která je stanovena na pouhých pět korun!

 

„Tak nízkou cenu jsme zvolili z jednoduchého důvodu. Chceme dostat program mezi nejširší okruh obyvatel Třebíčska a fandů motoristického sportu. Naším záměrem je, aby si program prečetlo co nejvíce lidí. Pět korun je opravdu symbolická částka,“ vysvětlil Miloš Morávek, ředitel Horácké rally. Program je k dostání na benzinových stanicích v Třebíči a v blízkém okolí a na dalších prodejních místech jako jsou trafiky, prodejny s tiskem atd.

 

 „K dostání bude i při pátečním představení posádek nebo při sobotním startu na Karlově náměstí v Třebíči,“ upřesnil Morávek. Fanoušci soutěžního sportu naleznou v oficiálním programu vedle celkové mapy rally a časového harmonogramu i podrobné mapy a popisy jednotlivých rychlostní zkoušek včetně  vytipovaných diváckých míst. Pořadatelé připravili celkem čtrnáct diváckých míst, kam budou směrovat diváky k návštěvě rychlostních zkoušek.

 

Pro lepší orientaci jsou zde i GPS souřadnice diváckých míst, které umožní snadný příjezd k trati rychlostních zkoušek. V programu si dále přečtete ohlédnutí za devatenácti ročníky Horácké rally.

 

V galerii vítězů najdeme taková jména jako jsou Ladislav Křeček, Pavel Šofr, Stanislav Chovanec, Vlastimil Neumann, Tomáš Hrdinka, Jan Kopecký, Emil Triner nebo Václav Pech, jenž vyhrál v Třebíči v posledních třech letech. Nechybí ani ohlédnutí za loňským ročníkem s názvem Smutné vítězství v Třebíči připadlo Pechovi s Uhlem.

 

Pořadatelé v článku Osudná třináctka věnují vzpomínku tragické nehodě posádky Miroslav Levora jr., Pavla Třebínová při loňském ročníku Horácké rally. Přečíst si můžete ohlédnutí za úvodními dvěma podniky rallysprintového šampionátu.

 

Podstatná část programu je věnována osvětě v otázce bezpečnosti, kde v deseti bodech najdete základní informace, například jaké bezpečné místo si vybrat ke sledování  rychlostních zkoušek nebo jak se chovat u trati. Nechybí ani vyznačení nebezpečných míst na rychlostních zkouškách a bezpečnostní průvodce.

 

Pro diváky jsou vytyčena divácká místa, která jsou pořadatelem označena. Mimo tyto prostory jsou všechna ostatní místa podél trati vedena jako zakázaná a není možné z nich sledovat průběh rally!       

 

V Třebíči 15. července 2009                                                          Roman ORDELT

                                                                                                           tiskový mluvčí

                                                                                                    20. Horácká rally 2009


 
 
Fotogalerie:   Kopná 2009 objektivem Jirky Rohleny

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose