www.car.cz
 

Marcus Bösiger s Buggyrou vyhrál na německém Nürburgringu !
     25.7.2009 13:07 - tisková zpráva


Bösiger vítězem úvodního závodu!
Již potřetí v řadě se může Markus Bösiger těšit z vítězství v úvodním pohárovém závodě na Nürburgringu. David Vršecký dojel za Albacetem třetí!


Mistr Evropy z roku 2007 položil základ svého triumfu nejrychlejším časem v pátečním měřeném tréninku. Přestože těsně před startem na okruhu tradičně drobně pršelo, dokázal Markus proměnit první letošní pole position ve vedoucí pozici po startu. "Trochu to po dešti klouzalo, o to větší pozor jsem dával. Po první zatáčce jsem stačil zaregistrovat, že za mnou jede Antonio a za ním Jochen," řekl Bösiger po dojezdu.

V dalším průběhu závodu jel Markus svou strojovou jízdu a stejně jako v sezónách 2007-2008 si dojel bez problémů pro prestižní. "Samozřejmě, že jsem spokojený. Potřebuji bodovat i v závodě s hendikepem."

David Vršecký má za sebou podstatně akčnější závod. "Trénink mi moc nevyšel, ale loni to bylo stejné. Tak trochu jsem spoléhal na to, že Jochen se bude chtít doma předvést. Nakonec mi to skoro vyšlo," komentoval David průběh závodu, v jehož závěru se děly zajímavé věci.

"Jochen se neustále tlačil na Antonia. Kolo před koncem to trochu přehnal. Najednou stál proti mně v takřka protisměru. Byla to honička, ale nakonec jsem to zvládnul. Gratuluji Markusovi." Přestože v přímém souboji s Albacetem ztratil David tři body, je před závodem s hendikepem optimistou.

"Budu startovat před Antoniem a udělám všechno pro to, abych své výhodnější pozice využil v maximální možné míře."

 

Buggyra


 
 
Fotogalerie:   Truckerské Nogaro 2009 podruhé, foto Buggyra

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose