www.car.cz
 

Za týden v Ořechově u Brna opět Ořechovský vrch
     31.7.2009 20:59 - tisková zpráva


OŘECHOVSKÝ VRCH 2009

Již zbývá pouhý týden do druhého závodu M.rescue Euro Cup 2009 v Ořechově u Brna. Přípravy na tento závod jsou v plném proudu. Během příštího týdne nastanou závěrečné práce na celé trati. Firma Správa a údržba silnic JmK, Brno, provede nezbytnou rekonstrukci celé tratě. Dále budou vysekány veškeré keře a travnaté plochy. Před samotným dnem závodů bude zametená celá trať.

V týdnu bude zabezpečena celá trať stovkami kusů pneumatik a balíků slámy (bezpečnost především).

Důležité informace pro jezdce:
Pořadatel žádá všechny přijíždějící jezdce, aby dbali veškerého dopravního značení, které je z důvodu konání této motoristické akce vyznačeno jako uzavírka komunikací a velkých objížděk.
Jezdci, kteří přijedou směrem od Prahy po D1, nechť odbočí u exitu Kývalka směr Popůvky. V Popůvkách stále po hlavní silnici směr Bosonohy (nikoli odbočka na Střelice, ty budou kompletně uzavřeny)! V Bosonohách stále po hlavní silnici směr Ostopovice, Střelice, Ořechov u Brna.

Pořadatel se rozhodl vypsat také třídu pod názvem JÍZDA PRAVIDELNOSTI. Této jízdy se mohou zúčastnit všichni jezdci třídy S a E. Tato jízda pravidelnosti bude provedena opravdu jako jízda pravidelnosti, čili jezdec vystartuje, projede trať, přetne cílovou čáru, je změřen, ale nedostane informaci, jaký čas zajel v první jízdě. Poté pojede druhou jízdu stejným způsobem a časoměřičská skupina poté porovná časy z první a druhé závodní jízdy. Kdo bude z jezdců srovnatelně nejblíže svému prvnímu času jízdy, bude vítězem jízdy pravidelnosti.

Důležitá informace pro jezdce, mechaniky a doprovody:
Všichni se řídí organizačními podmínkami, které jsou na internetu na stránce Ořechovský vrch.

Pořadatel pro tento víkend připravuje řadu doprovodného programu. V sobotu nás navštíví firma Holandia z Hradce Králové, která veze pro všechny účastníky závodu něco na zub a uspořádá pro diváky společně s rádiem Kiss Hády bohatý kulturní program. Večer proběhne vyhlášení, show s rádiem Kiss Hády a od 19:30 hodin koncert kapely Alband (ex Korn). Vše bude probíhat v restauraci U Rybníčka v Ořechově u Brna. V neděli bude od odpoledních hodin až do vyhlášení probíhat kulturní program s rádiem Kiss Hády vedený moderátorem Petrem Zakopalem.

Závodu v Ořechově u Brna se zúčastní řada známých jezdců včele s Antonínem Danihelem, Jiřím Špalkem, Markem Rybníčkem, Romanem Bublou, Davidem Komárkem a Milošem Zmeškalem. Toto jsou účastníci celého seriálu KW Bergh Trophy a vedou si v něm velice dobře. Dále seriál M.rescue Euro Cup 2009 má i svoje velmi dobré a známé jezdce v čele s Milanem a Jaroslavem Jančíky.

Tento motoristický víkend přinese jistě zajímavé souboje jezdců na této rychlé i technické trati. Tímto Vás ještě jednou všechny zveme na závod M.rescue Euro Cup 2009 - Ořechovský vrch, který se pojede ve středu České republiky u překrásného města Brna.

Se srdečným pozdravem

Aleš Gänsdorfer
ředitel závodu


 
 
Fotogalerie:   KWBT 2009 ve Šternberku, foto pořadatelů

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose