www.car.cz
 

Doprovodný program k závodům Moto GP Brno míří i do centra Brna
     4.8.2009 23:07 - tisková zpráva


Grand Prix Show „Brno má Velkou cenu“ zavítá do centra Brna

V rámci dění okolo Cardion AB Grand Prix České republiky se uskuteční Grand Prix Show „Brno má Velkou cenu“ a to ve čtvrtek 13.srpna 2009 na Náměstí svobody v Brně.

Akce je doprovodným programem k závodům Moto GP; v čase od 12:00 do 17:00 se na Náměstí svobody představí např. Freestyle show týmu Michala Matyse na U-rampě, budou zde jízdy na minibicích a vozítkách Segway, k vidění bude přehlídka moto-oblečení a bude se zde prezentovat také Policie České republiky.

Stěžejní část programu začíná ve 14:00 hod., kdy se na Náměstí svobody po skončení tiskové konference v hotelu Holiday Inn dostaví jezdci Moto GP, které doplní např. Colin Edwards, Gabor Talmacsi, Andrea Dovizioso, či Chris Vermeulen.

Tito jezdci se zde střetnou v exhibičním florbalovém utkání s hráči NHL (Roman Čechmánek, Martin Erat, Žigmund Pállfy či Martin Zálešák) a rozdají zájemcům autogramy.


PR



 
 
Fotogalerie:   MS SBK v Brně 2009 objektivem Pavla Procházky

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose