www.car.cz
 

Budoucnost Barum rallye zajištěna. Pořadatelé mají stálého partnera
     tisková zpráva


BUDOUCNOST BARUM RALLY ZLÍN ZAJIŠTĚNA

 
Letos uběhne 34 let od uspořádání prvního ročníku  Barum Rally a již od počátku je  tento závod úzce spjat se značkou Barum. Nejinak tomu bude i v budoucnosti. Vzhledem k tomu, že společnost Barum Continental má velmi pozitivní zkušenost s organizátorem, kterému se dosažením evropského  koeficientu 20 podařilo zařadit rally mezi evropskou elitu, byla uzavřena nová smlouva na dobu pěti let. Je tedy jisté, že i další ročníky této populární soutěže budou přinejmenším stejně kvalitní jako doposud.
 
Cílem spolupráce je propojení propagace značky Barum s vytvářením vhodných podmínek pro uspořádání soutěže Barum Rally Zlín. Vzhledem k tomu, že motoristický sport se těší velké oblibě široké veřejnosti, k čemuž svou tradicí podstatně přispěla i Barum Rally Zlín, lze očekávat efektivní vytváření povědomí o značce Barum nejen v tuzemsku, ale díky účasti a pozornosti zahraničních subjektů  i v zahraničí.
 
Jak řekl Roman Stiksa, ředitel divize marketing: „ Barum Rally Zlín je bezesporu nejmasovější nástroj komunikace značky Barum, který přesahuje hranice České republiky. Protože Barum Rally má velmi silný vliv na pozitivní vnímání značky Barum, rozhodli jsme se s podporou soutěže pokračovat i v dalších letech“.
 „Jsem rád, že jsme uzavřeli smlouvu s tak silným partnerem, jako je Barum Continental spol. s r.o. Podařilo se tak zajistit budoucnost naší nejpopulárnější motoristické soutěže“, komentoval uzavření smlouvy Miloslav Regner, ředitel rally.
 
 
Společnost Barum Continental spol. s r. o.  plánuje stejně jako vloni využití této významné motoristické události i k setkání se svými obchodními partnery. Pro pozvané hosty se připravují  speciální stanoviště jak v servisní zóně v Otrokovicích, tak ve Slušovicích, kde se v sobotu 28. 8. 2004 pojede většina rychlostních zkoušek.
 
Otrokovice, červenec 2004 
 
Barum Continental spol. s r.o.
Divize marketing
 

 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose