www.car.cz
 

FIA GT Spa - kvalifikace pro Ferrari 550
     Vladimír Rožánek


V belgickém Spa se dnes pojede 24 hodinový závod vozů FIA GT. Na start závodu se postaví celkem 40 pilotů, kteří se již včera utkali v kvalifikaci. Každý team nasadil čtyři piloty, kteří se pří závodech střídají a velmi zajímavé je i doplňování paliva.
 
V kombinované kvalifikaci, která se skládá ze dvou nejlepších dosažených časů, dokázala zvítězit posádka Calderari, Brynerová, Gollin, Capellari, která na Ferrari 550 Maranello stáje BMS Scuderia Italia se postaví na pole position. Ovšem při 24 hodinových závodech jde spíše o výdrž, takže uvidíme jak si teamy povedou do zítřejšího odpoledne, kdy je očekávám cíl pro vytrvalce.
Druzí v tréninku dojeli Konrad, Bartels, Alzen a Van de Poele. Ti jeli se strojem Sallen S7-R stáje Vitaphone, která je horkým favoritem. První ve třídě vozů N-GT dojeli Bertolini, Pescatori a De Simone s Ferrari 360 Modena.
 
Ferrari 575 M - GPC Squadra Corse @ Foto Holub
 
Výsledky Kvalifikace 24 Hodin Spa
 
BMS Scuderia Italia – Ferrari 550 Maranello
Vitaphone Racing Team – Sallen S7-R
BMS Scuderia Italia – Ferrari 550 Maranello
GPC Giesse Squadra Corse – Ferrari 575 M
GPC Giesse Squadra Corse – Ferrari 575 M
 
Start je na programu ve 4 hodiny v sobotu 31.7.
 
Vláďa Rožánek, www.car.cz

 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose