www.car.cz
 

FIA GT z maďarské Budapešti bude k vidění i na tv obrazovkách
     24.8.2009 10:28 - tisková zpráva


FIA GT se vrací do Budapešti. Naváže Adam Lacko na úspěch Jarka Janiše z roku 2006?

Po dlouhé letní přestávce následující po závodě 24 hodin Spa se o blížícím se víkendu znovu roztočí kolotoč šampionátu FIA GT. Pátý závod sezony bude hostit budapešťský Hungaroring, který FIA GT navštíví pošesté v historii. Při své poslední návštěvě v roce 2006 závodu dominoval tým Zakspeed s vozem Saleen S7R pilotovaný Jarkem Janišem, Saschou Bertem a Andreou Monterminim. I tentokrát by v Budapešti stejně jako před třemi lety mohl zazářit Čech Adam Lacko. Na SPORT 5 sledujte přímé přenosy z tohoto závodu.

Český tým KplusK motorsport se v Budapešti znovu pokusí navázat na úspěch z úvodního podniku FIA GT v britském Silverstonu, kde se jeho jezdci Wendlinger se Sharpem radovali z vítězství a Lacko s Dominguézem jim sekundovali na pátém místě. V následujících podnicích seriálu tým bohužel už tolik štěstí neměl a výsledku ze Silverstonu se mu nepodařilo ani přiblížit, natož pak jej zopakovat.

Na SPORT 5 sledujte v sobotu 29. srpna od 16:35 přímý přenos kvalifikace FIA GT a v neděli pak přímý přenos závodu startující ve 13:05 hodin.

V pondělí 24. srpna od 18:50 hodin SPORT 5 vysílá sestřih závodů čtvrtého podniku Mezinárodního mistrovství České republiky v závodech automobilů na okruzích z Mostu. Program podniku Mistrovství FIA zóny střední Evropa tvořily závody MMČR Divize 2 a zóna střední Evropy, MMČR Divize 3, MMČR Divize 4 a zóna střední Evropy, Česká pojišťovna Škoda Octavia Cup a Kia Lotos Cup – Cee´d, Picanto.

Ve čtvrtém podniku MMČR v závodech automobilů na okruzích se na severočeské trati za krásného, slunečného, ale také velmi horkého počasí odehrály další – a tentokrát rozhodující –souboje také v rámci nejsilnější Divize 4. Ve vytrvalostním závodě se totiž z vítězství radovala posádka Sauto.cz Racing Teamu ve složení Antonín Charouz, Jarek Janiš, Stefan Mücke.

A díky tomuto triumfu mohl Antonín Charouz předčasně slavit titul mezinárodního šampióna Divize 4 a také vítězství v MČR ve vytrvalostních závodech Divize 4 nad 3500 ccm. Pražský jezdec tak zaokrouhlil počet získaných titulů na úctyhodné čtyři desítky.


Jak SPORT 5 získat?
SPORT 5 je zařazen do nabídky Sport O2 TV.
SPORT 5 je přístupný také klientům UPC ČR sítě – digitální TV a dále v kabelových sítích BKS Capital Partners Praha, HDD Praha, Kabel servis Praha, Planet A Praha, WMS s.r.o. Most, SELF servis Brno, Smart Comp Brno, STARNET České Budějovice, J.Ouda Klášterec nad Ohří, PODA Ostrava, MATTES AD Frýdek-Místek, Kabel Ostrov, s.r.o. Ostrov, Mame Moravské Budějovice, TRI R, a.s. Bratislava a SWAN, a.s. Bratislava.
Kódovaný program SPORT 5 je distribuován na novém transponderu satelitu ASTRA 1E, na orbitální pozici 23,5 st. vých., frq. 11,876 H, SR 27500, FEC ¾ a přístup k němu umožňují karty Trade and Technology (CS Link v České republice a Sky Link na Slovensku) a karty Gital.



BPA

TV MOTORMIX: rozhovor s mistrem Evropy trucků, čtyřkolky i motokross atd

TV MOTORMIX: rozhovor s mistrem Evropy trucků, čtyřkolky i motokross atd20.8.2009 - Televizní motoristický magazín MOTORMIX nabízí také od nadcházejícího víkendu pestrou směsku příspěvků z tuzemských i zahraničních motoristických akcí. Na závěr si můžete zasoutěžit o lístky na trucky do Mostu, které se taky velmi rychle blíží !

TV MOTORMIX: Prokop mistrem světa, Bratislava i závody do vrchu….

TV MOTORMIX: Prokop mistrem světa, Bratislava i závody do vrchu….7.8.2009 - Televizní motoristický magazín MOTORMIX nabízí od nadcházejícího víkendu pestrou směsku příspěvků z tuzemských i zahraničních motoristických akcí. Na závěr nechybí soutěž o lístky na trucky do Mostu!


 
 
Fotogalerie:   LMS 2009 na Nurburgringu a v cíli zlatí naši s Astonem, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose