www.car.cz
 

David Vršecký se nemohl dočkat pátku. Ale už se dočkal !!
     28.8.2009 09:03 - tisková zpráva


Natěšený Vršecký!


Přestože byla letošní letní přestávka ve srovnání s těmi z předchozích sezón rekordně krátká, nemůže se David Vršecký dočkat pátku, kdy bude v Mostě zahájena Grand Prix České republiky.

Podle úřadujícího mistra Evropy se na tomto stavu jeho mysli podepsal především aktuální vývoj šampionátu. "Dá se to popsat tak, že loni jsem celý šampionát vedl, takže vlastně nebylo kam spěchat," říká David se smíchem. "Letos jsem druhý a rád bych se rychle vrátil na vedoucí pozici. Zvláště, když auto jede závod od závodu lépe."

Na zítřek má Buggyra naplánováno tradiční testování na letišti v Panenském Týnci. Skutečnost, že na případné větší zásahy do techniky nebude v případě nově objevivších se problémů větší časový prostor, Davida netrápí.

"Žádné problémy prostě nebudou. Auta byla rozebrána do posledního šroubku. Na mojí Buggyře je prakticky všechno nové. Vlastně testujeme ze zvyku. A taky kvůli tomu, že se chci konečně projet," uzavřel mistr Evropy.

 

Buggyra


 
 
Fotogalerie:   Test a TK Loprais týmu v Kopřivnici objektivem Radky Pustějovské

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose