www.car.cz
 

Původní bronz David Vršecký nakonec vyměnil za ZLATO také v závodu s hendikepem !!!
     29.8.2009 20:59 - tisková zpráva


Most 2009: Verdikt jury rozhodl, že se původně třetí David Vršecký stal vítězem závodu s hendikepem !!!

Vršecký s hendikepem třetí!
Přestože poslední třetinu pohárového závodu s hendikepem řešil David Vršecký problémy s pneumatikami zadní nápravy, dokázal vybojovat za dvojicí Hahn a Albacete třetí místo. Jeho stájový druh Markus Bösiger dojel čtvrtý!

Ziskem 28 bodů se stal David Vršecký nejúspěšnějším jezdcem úvodního dne závodního víkendu v Mostě. K 100% spokojenosti tak chyběl malý kousek. "Najel jsem na Antonia čtyři body, což je v pořádku. Šampionát ovšem spěje do poslední třetiny, čeká nás přetahovaná o každý bod. I minimální ztráta proto zamrzí," prohlásil David těsně po dojezdu. "Na druhou stranu, když jsem se podíval, v jakém stavu jsou zadní pneumatiky, musel jsem přiznat, že štěstěna stála při nás."

Start se Davidovi, který vyrážel z čtvrté řady, mimořádně vydařil. Po prvním kole byl třetí, v průběhu druhého, se posunul před Olivera na druhé místo. V té chvíli podle vlastních slov začal věřit v zisk maximálního možného počtu bodů. "Auto jelo skvěle, pomalu jsem si začal připravovat strategii útoku na Jochena."

Poté však začaly problémy s pneumatikami. "Auto nedrželo na okruhu, ztrácel jsem v zatáčkách. Škoda, že si toho Antonio všimnul. Zdálo se mi, že je smířený s osudem." V posledním kole španělský jezdec Davida podjel. "Nedalo se s tím nic dělat. Byl evidentně rychlejší. Nemělo cenu riskovat ztrátu jistých osmi bodů."

Markus Bösiger dojel po poklidném průběhu závodu čtvrtý. "David má evidentně lepší formu, ale zítra je taky den. V současné době je mojí prioritou udržení třetího místa před Jochenem Hahnem," komentoval Markus lakonicky svůj výkon.

 

A POZOR POZOR - změna :

Vršecký v Mostě na 100%!

Verdikt jury rozhodl o tom, že se původně třetí David Vršecký stal vítězem závodu s hendikepem. V praxi to znamená, že se roudnický trucker stal po Bösigerovi druhým jezdcem této sezóny, který vyhrál v průběhu jediného dne oba pohárové závody.

 

Buggyra


 
 
Fotogalerie:   Test a TK Loprais týmu v Kopřivnici objektivem Mirka Knedly sen.

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose