www.car.cz
 

TV MOTORMIX na úvod září : Barumka, Maribor, trucky v Mostě atd
     7.9.2009 13:46 - Pavel Jelínek


Televizní motoristický magazín MOTORMIX nabízí od nadcházejícího víkendu další pestrou směsku příspěvků z tuzemských i zahraničních motoristických akcí. Vidět jej můžete i na internetu.
 
„V MotorMIXU na úvod září uvidíte modrou Fabii S2000, která vyhrála pátý díl letošního mistrovství Rakouska - Rallye Maribor ve Slovinsku a český vůz s Raimundem Baumschlagerem tak je na nejlepší cestě získat rakouský titul. A rovněž Fabie S2000, ale tentokrát tovární posádky Jan Kopecký Petr Starý,  po zásluze vyhrála také výborně obsazenou Barum Czech rallye Zlín, označovanou za malé mistrovství světa. A v silné konkurenci se dařilo i dalším českým jezdcům.
 
Mistr Evropy David Vršecký si pak v Mostě vyjel tři zlaté medaile ze čtyř možných, ale celkově šampionát nadále vede Španěl Albacete. Poprvé v historii se stali Češi - konkrétně Mirek Zapletal a Tomáš Ouředníček - mistry Maďarska. Po Václavu Janíkovi se evropským vrchařským šampionem stal také Dan Michl. Okruhový jezdec Martin Matzke zase od příštího závodu FIA GT3 mění tým a vůz a zbytek sezóny pojede s BMW Alpina B6 GT3týmu Alpina, kde se mu výborně zadařilo již při nedávných testech na Hungaroringu. Rallye Bohemia se letos pojede v poněkud netradičním termínu v půlce října a to zřejmě opět včetně speciálů a jezdců továrního týmu, takže se fandové opět mohou těšit. Již za pár dní se pak koná finálový podnik ME v rallyecrossu v Sosnové a poslední novinky k této zajímavé akci prozradíme v závěrečné pozvánce,“ upřesňuje obsah pořadu jeho šéfredaktor Pavel Jelínek.
 
MotorMIX je vysílán na R1 -TV Vysočina ( regionální vysílání TV Prima ) a dále v lokálních televizních sítích, jako je KTV Hustopeče, východočeská TV OIK, KTV v Jeseníku, či na kabelovkách v některých městech na severu Čech. Další informace k pořadu pak najdete doméně: www.tvmotormix.cz
 
MotorMIX je k vidění nejen na televizních obrazovkách, ale i třeba na „síti“.Na internetu stačí kdykoliv kliknout a pořad se okamžitě a kdykoliv po několika sekundách spustí. K dispozici jsou zde vždy dva poslední nejaktuálnější díly. Pořad je možné si případně i snadno uložit do počítače.
 
 
Další možnost zhlédnutí pořadu na internetu je na
 
„Příště se v Motormixu ještě podrobnějií vrátíme k Barum rallye i k mosteckým truckům, ale také k trucktrialu v Drnovicích. A nejen to. ,“doplňuje Pavel Jelínek.
 
Zájemci si případně mohou napsat o DVD s vybraným pořadem !!
 
Podrobnosti o lokalitách a TV stanicích, kde je pořad vysílán, též na:
http://www.tv-vysocina.cz/ (R1 – region TV Prima)
http://www.oik.cz/ (TV OIK – Orlický infokanál),
http://www.ktjes.cz/ ( KTV Jeseník),
http://www.ktvmedia.cz/ ( Roudnická televize )
http://www.tvlitomericka.cz ( televize Litoměřicka)
 
Poděkování patří také následujícím mediálním partnerům pořadu Motormix:
Faraon video www.faraonvideo.cz  a dalším !
 
 
Námět, scénář : Pavel Jelínek
 
Kamera:
Jan Olejníček
Karel Kubeš
Jaroslav Válek
Michal Nedbal
Lubomír Jílek
Jan Pustějovský
Vítězslav Klígl
Archiv týmů
 
Foto:
Pavel Douša
Atonín Malý
Vítězslav Klígl
 
Spolupráce:
Jiří Dokulil
Ing. Martin Folta
Věra Kubešová
 
 
Střih :           Tomáš Otřísal
Produkce:  Pavel Jelínek
Režie :        Pavel Jelínek
 
Kontakt na redakci : Mobil : 732 223456    
 
Tisková informace pořadu MotorMIX 2009 srpen 02
V Brně 3. září 2009
 

 
 
Fotogalerie:   Momenty letošní Barum Czech Rally od Pavla a Tondy Malých

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose