www.car.cz
 

Úspěch pneumatiky Barum Polaris 2 ve srovnávacím testu
     tisková zpráva


BARUM POLARIS 2

- vítěz testů polského časopisu AutoSwiat

· Úspěch pneumatiky Barum Polaris 2 ve srovnávacím testu motoristického časopisu

Vydavatel polského časopisu AutoSwiat (sesterský časopis německého AutoBildu) označil novou zimní pneumatiku z Otrokovic vítězem testu. Společně s pneumatikou Barum Polaris 2 byly hodnoceny 2 pneumatiky polských výrobců: Debica Frigo Directional (která se v testech umístila na 2. místě) a Kormoran Snowpro (3. místo) – všechny pneumatiky byly testovány na vozech Škoda Octavia a Audi A4 ve velmi rozšířeném rozměru 195/65 R 15 T.

Časopis AutoSwiat testoval pneumatiky v následujících kategoriích: trakce na sněhu, odolnost proti přímému a bočnímu aquaplaningu, jízdní vlastnosti na mokré vozovce, ovladatelnost na zasněženém, mokrém a suchém povrchu, délka brzdné dráhy, hlučnost a valivý odpor. Z testování vyšla pneumatika Barum Polaris 2 jako jasný vítěz.

V souhrnných výsledcích je hodnocena jako nejvšestrannější ze všech testovaných pneumatik. Zejména při testování na mokrém asfaltovém povrchu se Polaris 2 umístila dalece před svými konkurenty.
Polaris 2 předvedla své vynikající vlastnosti na sněhu i při brždění, navíc ve srovnání s ostatními zimními pneumatikami vykazuje mimořádně nízké hodnoty valivého odporu. Ve své třídě získala Barum Polaris 2 hodnocení velmi dobrá. (AutoSwiat, 44/03)

Otrokovice, leden 2004

Barum Continental spol. s r.o. Divize marketing


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose