www.car.cz
 

Brňan Jiřího Volf jede nyní i do víkendové Příbrami
     14.9.2009 22:13 - tisková zpráva


Team NEED FOR SPEED SHIFT s posádkou Jiří Volf – František Rajnoha Příbram 2009

Sezóna 2009 začala závodnicky pro team Jiřího Volf až na letošní Barum rally Zlín, kde musela posádka obstát ve velmi těžké konkurenci. Dalším plánovaným podnikem kalendáře Need for Speed Shift teamu je letošní rally Příbram. Staronovým navigátorem Jirky Volfa bude opět po dvou letech František Rajnoha.  
 
Jirko, jaké jsou informace pro tvoje fanoušky týkající se letošní příbramské soutěže?: „Pro mě to bude poměrně těžké, velmi dlouho jsem v Příbrami nestartoval, naposledy snad před 6-7 roky. Nesporně mají piloti absolvující pravidelně tuto soutěž výhodu, ale nechci se vymlouvat, budeme se opět držet strategie jako ve Zlíně učit se, učit se a postupně hledat rychlost ke špičce startovního pole. Každopádně, ale pouze nezávodíme. V servisní zóně budou již plné verze nové hry Need for speed SHIFT na herních konzolách. Přijďte si tedy na vlastní kůži vyzkoušet autentickou rychlou jízdu mnoha možností, bez rizika!“, komentuje pilot.
 
Na místě spolujezdce se odehrála změna, proč tomu tak je, vysvětlíš nám to?:

„Ano je to úplně jednoduché, Zdeněk Jůrka očekává každým dnem rodinu, a tak jsme zvažovali zda opět spolu startovat, když nám to na Barumce tak klapalo. Je sice, jak sám řekl, manuální „diskutil“, o čemž jsem se mohl při soutěži přesvědčit,  ale to jeho kvality spolujezdce nesnižuje.

Nicméně po zvážení rizika, že by se další spolujezdec vysokých kvalit mohl narodit bez asistence svého budoucího tatínka, padlo rozhodnutí hledat jiného Co-pilota. Tím bezpochyby je František Rajnoha, který se mnou bojoval úspěšně o třetí absolutní příčku skupiny N4 v roce 2007. Je to tedy jistota pro mne zkušeného spolujezdce a kamaráda v jedné osobě, a o tom to je!“ vysvětlil Jiří situaci.

 

Jak probíhají přípravy teamu na rally Příbram? „My jsme v jednom kole již třetí týden. Od rally Vyškov s posádkou J.Patl - J.Volf, která pro nás dopadla smolně prasknutím ovládací tyčky řazení. Šlo o sériový díl za cca 150 Kč, který znamenal obrovské zklamání jak pro posádku, tak pro celý team. Dále následovala minulý víkend firemní akce Bottcher ve Vysokých Tatrách, kde Jirka najezdil víc jak dva sprinty, tj. přes 150 km, proto nás čeká důkladná kontrola vozu před příbramskou rallye.

V současnosti již ladíme oba vozy pro Jirku Volfa a Jana Jelínka, abychom jim umožnili dokončit tuto soutěž. Pak již bude trochu více času vozy připravit na další soutěže bez časové tísně.“, uzavírá informace Miroslav Jandík zodpovědný za přípravu vozů Mitsubishi Lancer EVO IX.

 
 
VOLF MEDIA SERVICE, foto: František Dušek
 

PR


 
 
Fotogalerie:   Barum Rally 2009, foto Pavel Douša

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose