www.car.cz
 

Středisko automobilového sportu Zlín pořádá jezdeckou školu
     15.9.2009 00:24 - tisková zpráva


Středisko automobilového sportu Zlín pořádá ve dnech 21. - 23. září 2009 jezdeckou rally školu, jejíž absolvování je nezbytné pro získání národní licence pro rally. Rally škola se uskuteční ve Zlíně, potrvá celkem tři dny (pondělí až středa) a její cena je 7 000 Kč. Školení probíhá při teoretické části názorně s použitím dataprojektoru, při praktické části realizované v terénu jsou využívána vozidla a další technické vybavení Barum Czech Rally Zlín.

Pro případné zájemce nabízíme více než třicet let zkušeností v čele českého i evropského rallysportu plynoucích z pořádání soutěží, vedení soutěžních týmů, přípravy taktiky, logistiky a i samotných jezdců a doprovodného personálu. O rally víme vše, co potřebujete vědět, a jsme ochotni Vám tyto zkušenosti předat v naší škole automobilového jezdce.

MÍSTO KONÁNÍ:
Teoretická část: budova AK Barum, Hornomlýnská 3715, Zlín 760 01
Praktická část: trať a rychlostní zkoušky Barum Czech Rally Zlín

VOZIDLA:
Organizace rally - vozidla Rallye Zlín spol. s r.o.
Účastníci - běžné sériové vozy bez jakýchkoliv úprav (simulovaná rally se jede za plného provozu, účastníci si píší rozpis RZ a kontrolují jej jako při běžných seznamovacích jízdách).

PERSONÁLNÍ ZABEZPEČENÍ:
Miloslav Regner (ředitel Barum rally Zlín, vedoucí Střediska automobilového sportu)
Jiří Svoboda, Vlasta Greplová.
Lektoři: přední odborníci z oblasti automobilového sportu

ZÁKLADNÍ HARMONOGRAM RALLY ŠKOLY
1) Teoretická část
a) Základy automobilového sportu
b) Podklady pro rally
2) Praktická část
a) příprava posádky a týmu
b) cvičná rally
3) Závěrečné zkoušky

Další informace a přihlášku naleznete na stránce www.RallyZlin.cz nebo na tel: 577 210 677, mobil: 602 772 430, email: barum@rallyzlin.cz.

 

PR


 
 
Fotogalerie:   Dramatické Rokycany 2009 objektivem Honzy Piechaszka

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose