www.car.cz
 

Frankieho tým i po Le Mans drží sedmou a devátou pozici
     21.9.2009 07:02 - tisková zpráva


Nedělní závody Le Mans - neděle

Nedělní závody opět začaly zahřívacím tréninkem a měřeným tréninkem. V měřeném tréninku zajel Frankie Vojtíšek třináctý čas a Markus Altenstarsser čas devátý. Po startu závodu se Frankie probojoval na bodované osmé místo, které si udržel až do konce závodu. Markus se propadl na jedenáctou pozici a po penalizaci skončil na pozici třinácté.

Do druhého závodu Frankie startoval z první řady, ale po prvním kole, kdy si držel první pozici, Frankie dostal průjezd boxovou uličkou, a tím se propadl až na dvanácté místo za Markuse. Druhý závod tedy Markus dokončil na jedenácté a Frankie na dvanácté pozici.

V celkovém hodnocení je Markus na sedmém místě a Frankie na místě devátém. Po těchto závodech nás čeká oprava závodních speciálů před dalšími závody, které se konají 3. a 4. října na závodním okruhu v Španělské Jaramě


Závody v Le Mans - sobota


Propagační akce Renault Trucks, která proběhla včera na okruhu Le Mans ve Francii s naším závodním speciálem, dopadla úspěšně. Všichni novináři měli možnost nahlédnout do kokpitu závodního vozu Renault Prémium a také se s ním svézt. Jízdy probíhaly se starším speciálem Frankieho Vojtíška, který zde na okruhu bude během celého víkendu vystaven.

Hlavní dění závodu v Le Mans začalo dnes měřeným tréninkem, který zajel Markus Altenstrasser na jedenáctém místě a Frankie Vojtíšek na místě dvanáctém. V závodě se Frankie probojoval na pozici devátou, na které se držel, než se mu tři kola před cílem poškodil závodní speciál. Frankie se propadl na konečnou desátou pozici. Markus po startu jezdil na jedenáctém místě a na této pozici závod dokončil.

V druhém závodě dne se opět Frankie probojoval na deváté místo, ale znovu ho zradila technika. Po problémech s převodovkou dokončil závod na jedenáctém místě. Markus si s Frankiem prohodili pozice z prvního závodu. Markus dojel závod na desátém místě před Frankiem.

www.frankie.cz


 
 
Fotogalerie:   Truckerský Most 2009 - trucky i atmosféra objektivem Víti Klígla

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose