www.car.cz
 

AAA AUTO Brno se stěhuje do nového areálu. Bude show
     tisková zpráva


Autocentrum AAA AUTO Brno se stěhuje do nového areálu v Černovické ulici č. 38, bývalých prostor Opelu Asko. Jedno z největších dealerství v ČR opět ožívá a návštěvníci si mohou vybírat z 600 vozů na ploše 14 000 m2.
Reprezentativní areál se tak stal novým standardem pro prodej použitých vozů, který nemá v ČR obdoby.

 Kromě prodeje použitých vozů bude v areálu i samostatný showroom nových vozů Opel. V AAA AUTO Brno pracuje 250 zaměstnanců a tento počet by se do konce roku mohl zvýšit až na 300. Denně se zde prodá 35 aut, z toho 60 % na leasing. Místní výkup představuje 50 %, zbylé vozy jsou importovány z výkupní centrály v nizozemském Utrechtu.

Slavnostní otevření moderované Zuzanou Belohorcovou a Zbyňkem Merunkou se bude konat v sobotu 7. srpna od 15 hodin za účasti mnoha slavných osobností. Na programu je autogramiáda členů Jágr teamu včetně vítěze Stanley cupu Pavla Kubiny, taneční vystoupení, módní přehlídka plavek za účasti Miss Lucie Váchové, Kateřiny Průšové, Kláry Medkové atd. Muzikálové melodie zazpívá Monika Absolonová. Testování sportovních vozů a soutěže budou probíhat po celý den.


Magdaléna Drsová
Tisková mluvčí
AAA AUTO a. s.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Společnost AAA AUTO a.s. je největším prodejcem použitých vozů ve střední Evropě (43012 prodaných vozů za rok 2003, obrat 7 miliard, 1550 zaměstnanců) a patří mezi stovku největších firem v ČR. V letošním roce společnost vstoupí na trh i s prodejem nových vozů. V souvislosti s touto změnou a snahou zprůhlednit vlastní působení na trhu došlo ke změně názvu společnosti z AUTOMOBILE GROUP a.s. na AAA AUTO a.s.


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose