www.car.cz
 

Setkání mistrů v Humpolci již za týden. Navíc s exhibicí mistra světa Martina Prokopa !!
     29.9.2009 17:05 - tisková zpráva


BERNARD CUP – SETKÁNÍ MISTRŮ AUTOKROSU

Přišel podzim a s ním se přiblížilo i rozloučení s letošní autokrosovou sezónou. Již tradičně se pojede volný závod s názvem Bernard Cup – Setkání mistrů. Bude se opět bojovat v Humpolci na trati „Pod Vilémovským lomem“. Diváci se mohou těšit na velkou účast autokrosařů, protože již bude odjeté a uzavřené Mistrovství Evropy i České republiky.

Nicméně Humpolec se bude těšit na výkony bratří Radomíra a Karla Kupce, kteří jezdí za humpolecký autoklub a celý rok se drželi na prvních dvou místech ve své třídě. Také se zde jistě představí i reprezentanti, které česká divácká veřejnost mohla vidět pouze dvakrát při Mistrovství Evropy v Nové Pace a v Přerově.

Většinou nikdo z našich skvělých pilotů, jako jsou Bartoš, Hošek, Keřka, Hanák a další si nenechá toto sportovní klání v Humpolci utéct. Také pořadatelé udělali vše, aby diváci byli opět spokojenější. Večer pak proběhne slavnostní vyhlášení vítězů. Tato závěrečná slavnost proběhne ve Spolkovém domě v Humpolci a vstupenky je možné zakoupit v pátek a v sobotu v den závodu u tajemníka podniku.

Velkým tahákem pro diváky bude exibice a autogramiáda juniorského mistra světa v rally Martina Prokopa.

Rolex Datejust Ladies replica


Den závodu: sobota 10.10.2009
Trénink: 7,45
1. rozjížďky: 10,15
2. rozjížďky: 12,10
3. rozjížďky: 13,50
Finále: 15,30


Martin Čech – AMK Humpolec


 
 
Fotogalerie:   Baja Slovakia 2009 objektivem Mirka Knedly

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose