www.car.cz
 

Buggyry již vyrazily směr finále truckerského šampionátu
     30.9.2009 07:50 - tisková zpráva


Na Jaramu V úterý časně ráno nabrali mechanici týmu Buggyra International Racing System směr španělská Jarama. Na okruhu nacházejícím se v bezprostřední blízkosti Madridu se tento víkend rozhodne o titulu truckového šampióna.

Mechanici, včetně závodních inženýrů jsou přesvědčeni o vítězství Davida Vršeckého, který do Jaramy dorazí s náskokem deseti bodů. "Jsme stoprocentně připraveni.

Zítra vypravím do Jaramy další auto s náhradními díly. Poněkud to navýší naše výdaje, ale nechceme nic podcenit," prozradil šéf logistiky Petr Marek. "Oba speciály jsme rozebrali do posledního šroubku, auta jsou v pořádku. Snad vydrží i ve Španělsku. Stačí, když David zopakuje výkon z Barcelony." Technický ředitel Mario Kress zatím nehodlá v případě mechaniků měnit nic na zavedených pořádcích.

Zároveň však potvrdil, že pokud nastanou zvláštní okolnosti, má tým připraveno několik variant k jejich řešení. "Nemá cenu zastírat, že prioritou je Davidův titul, s čímž se Markus zcela ztotožňuje. V případě nutnosti vytvoříme speciální tým mechaniků, který bude pracovat výhradně na Davidově voze," potvrdil Mario.

"Samozřejmě, že s tím nemám sebemenší problém. Již několikrát jsem jasně řekl, že prioritou je třetí titul Buggyry v řadě. Moje výsledky půjdou v Jaramě stranou," potvrdil dnes v telefonickém rozhovoru švýcarský jezdec, který v průběhu víkendu velmi usilovně komunikoval se svým stájovým druhem.

"David se mnou konzultoval průjezd některých zatáček. Vzhledem k aktuálnímu průběhu šampionátu to beru svým způsobem jako poctu."

Buggyra


 
 
Fotogalerie:   Truckový Most 2009 a doprovodný program objektivem Mirka Grusy

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose