www.car.cz
 

Michal Pavlík s Morganem Roadster ve Varanu
     3.10.2009 00:00 - tisková zpráva


COPPA ITALIA 2009: Michal Pavlík s Morganem ve Varanu desátý

O minulém víkendu se na nejkratším a nejtechničtějším italském okruhu ve Varanu ležícím nedaleko Parmy konalo šesté pokračování letošního premiérového ročníku seriálu Coppa Italia určeného pro cestovní a GT vozy. Ve 3. divizi se opětovně představil již téměř pravidelný účastník čtyřicetiletý brněnský jezdec Michal Pavlík s britským vozem Morgan Roadster.

Za slunečného a příjemně teplého počasí se tomuto exotickému vozu a našemu jezdci vedlo zdaleka nejlépe ze všech jejich dosavadních účastí. “Plný počet bodů ve třídě a hlavně desáté místo absolutně je při účasti 21 vozů výsledek, ve který jsem před startem tohoto závodu a vlastně i celé sezony ani nedoufal!

A to hlavně s ohledem na skutečnost, že v případě nasazení Morganu Roadster závodí vůz s téměř čtyřicet let nezměněnou konstrukcí podvozku částečně postavený z jasanového dřeva proti vozům zcela současným, naopak mnohdy obsahujícím části z moderních kompozitních materiálů.

Po tomto výsledku jsem však přesvědčen, že některé výkonové rezervy jsou skryté jednak ještě v samotném voze, ale především také zcela určitě v mé osobě, na základě čehož si dovoluji doufat v ještě lepší budoucnost“ říká samotný jezdec, jenž bude mít další příležitost 10-11. října na okruhu v Adrii nedaleko Benátek, který bude sedmou a zároveň předposlední zastávkou seriálu Coppa Italia 2009.

Další plány týmu MP Morgan racing jsou zaměřeny na brzké nasazení dalšího vozu Morgan, tentokrát ale typu +8 s motorem Rover V8 do italského okruhového šampionátu historických vozů a posléze také špičkového typu Aero 8 osazeného motorem BMW V8 o objemu 4800 ccm do 1. divize seriálu Coppa Italia.

Pro případné příznivce letos stoleté značky Morgan nabízí společnost Pavlík a partner s.r.o. ve spolupráci s největším britským dealerem firmou Richard Thorne Classic Cars k prodeji celou výrobní škálu vozů značky Morgan, která zahrnuje typy 4/4 Sport (Ford 1,6), +4 (Ford 2,0), Roadster (Ford V6 3,0) a Aero 8 (BMW V8 4,8) a to v cenách nižších oproti prodejcům v okolních zemích.

Jedná se samozřejmě o vozy zcela nové, skladové či objednané dle vaší specifikace s plným servisem při jejich dovozu a přihlášení. Pro veškeré další informace nás kontaktujte na e-mailové adrese pavlikapartner@seznam.cz, případně na tel. +420 608 827 759.

PR


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose