www.car.cz
 

Frankieho tým v sobotu vJaramě spokojen se čtvrtou a šestou příčkou
     4.10.2009 10:02 - tisková zpráva


Čtvrté a šesté místo v Jaramě

Sobotní první závod na španělském okruhu Jarama dokončili jezdci Frankie Truck Racing Teamu, Markus na krásném čtvrtém místě a Frankie na místě šestém. Po nevydařeném měřeném tréninku, kde měl Markus devátou a Frankie dvanáctou pozici, se Frankiemu i Markusovi podařilo v průběhu závodu probojovat na místa v předních pozicích. Markus se probojoval na konečnou čtvrtou a Frankie šestou bodovanou příčku.

Do druhého závodu startoval Frankie z druhé řady startovního roštu a Markus z řady třetí. Po odstartování závodu, který byl dvakrát odložen, kvůli problémům na trati, si Frankie držel šesté a Markus sedmé místo. Ke konci závodu je však předjel Albacete s Bosigerem, kteří startovali za nimi, kvůli kolizi z předchozího závodu. Frankie tak dokončil závod na bodovaném osmém a Markus devátém místě.

Po závodě byla oznámena diskvalifikace z celého závodu v Jaramě pro jezdce Bosigera za nebezpečnou jízdu.Frankie i Markus se tak posunuli o jednu příčku dopředu.V průběžném pořadí před dvěma posledními závody, které se jedou zítra je Markus na sedmé a Frankie na deváté příčce.

 

Frankie.cz


 
 
Fotogalerie:   Truckový Most 2009 objektivem Mirka Grusy

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose