www.car.cz
 

Na českém trhu se právě objevily nové modely amerických autíček FOX toys
     14.10.2009 16:15 - tisková zpráva


FOX toys uvádí modely americké firmy GMP na český trh

Kromě nové série vozů Real Art Replicas představila firma FOX toys také limitovanou edici Velorexu od firmy Spark, vyráběnou exkluzivně na přání FOX toys

PRAHA 14. října 2009 – FOX toys, největší český prodejce modelů aut, dnes oficiálně uvedl na trh exkluzivní novinky americké společnosti GMP. Limitovaná edice modelů RAR (Real Art Replicas) je vyrobena v měřítku 1/8 a i přes vyšší cenu je o ně ve světě takový zájem, že některé modely byly již zcela vyprodány. Mezi dnes představenými novinkami je např. také legendární Velorex od firmy Spark, který byl vyroben specielně na objednávku firmy FOX toys a ta je také jeho výhradním prodejcem.

„Limitované edice ze série Real Art Replicas vzbudily ve světě velký ohlas a poptávku, což je jeden z důvodů, proč jsme se rozhodli uvést tuto značku a sérii modelů i na český trh,“ říká k tomu Karel Kot, jednatel společnosti FOX toys s.r.o. „Například u Ferrari P4 s cenou 80 tisíc jsme měli jen tři kusy a z toho jsou dnes dva již prodány,“ dodává společník Martin Vild.

Z limitované edice Real Art Replicas 1/8 se tak do Čech dostávají vozy Porsche 550 Spyder, Jaguar XJR 9 V-12 a Ferrari P4 Spyder. Modelů Porsche je na celém světě pouze 250 kusů a prodávají se za cenu 50 tisíc Kč. Stejný počet je i modelu Jaguar XJR-9, který se prodává dokonce za 65 tisíc Kč. Eminentní zájem ve světě však byl o Ferrari P4 Spyder i přes jeho vysokou cenu.

Legendární Velorex – exkluzivně pro FOX toys
V měřítku 1/43 byl dnes představen i model legendárního vozítka Velorex. Ten vznikl na exkluzivní objednávku společnosti FOX toys a vyrábí ho pro ni společnost Spark v limitované edici 1000 ks. Za cenu 890 Kč je k dispozici výhradně v prodejnách FOX toys.

Volha 24, Tatra 603 a Avia A 21…
Mezi novinkami bychom rádi také představili sérii našich modelů, a sice policejní verze modelu Volha 24, Tatra 603, Avia A 21 a barevné varianty Tatra 603. Perličkou k těmto vozům může třeba být, že první dva modely policejních vozů Volha 21 a Lada 02 (oba v limitované sérii 1000 ks) jsou již vyprodány a v současné době se dají koupit jen v aukci na Aukro.cz za cenu cca mezi 2 500 a 3 000 Kč proti původní ceně Kč 890,-.

Několik NEJ společnosti FOX toys, s.r.o.

 Největší specializovaná prodejna s modely aut v ČR,
 nejširší výběr přes 17 000 druhů aut,
 největší výběr českých modelů, a to nejen od firmy Abrex, ale od celé řady menších výrobců, kteří nabízejí ručně vyráběné modely českých aut. Za povšimnutí stojí např. velmi pěkné modely autobusů RTO a trolejbusů Škoda,
 byla u zrodu historicky prvního modelu českého auta v měřítku 1/18, a to Škoda Fabia WRC,
 v nabídce jsou nejdražší modely na českém trhu, pohybující se cenově mezi 50–80 tisíci Kč. Existují i dražší modely, ale ty se u nás už skutečně nedají prodat.

O společnosti FOX toys, s.r.o.
FOX toys je největším prodejcem modelů aut v České republice. Nejširší sortiment obsahuje všechny kategorie i měřítka sběratelských modelů. Průběžně zachovává nabídku přes 17 000 druhů osobních a závodních aut, modelů Formule 1, vozů rallye, motocyklů, strojů zemědělské, stavební a vojenské techniky, dále pak autobusů a nákladních aut. Jde také o největší výběr českých typů aut včetně speciálních, ručně vyráběných modelů.
FOX toys s.r.o. byla založena v březnu 1995 dvěma společníky, Karlem Kotem a Martinem Vildem. Dnes dováží modely z celého světa. Zastupuje dva největší výrobce modelů na světě (Minichamps a Ixo Models) a nabízí produkty dalších zhruba padesáti výrobců.

FOX toys s.r.o. má dva obchody v Praze 10 (Strašnice) a v pasáži Černá růže na Praze 1. Jeden z prvních internetových obchodů na modely aut má nyní zákazníky ze zemí celého světa, včetně Japonska či Izraele.

FOX toys dodává modely také přímo prodejcům aut, reklamním agenturám a firmám, které používají modely pro svoji propagaci. Mezi její zákazníky patří mj. Porsche Interauto, Auto Exner, Ford Charouz, Scuderia Ferrari, Sixt, A.M.T. Mobil (Jaguar + Land Rover), Tatra Museum Kopřivnice, Škoda Auto, Shell, Sonnax, Intensys Citroen, Abloy, Penthouse, Webasto, Autoshow Praha, Lagermax, Čechofracht, Heineken. Více na www.foxtoys.cz.  

O Real Art Replicas
Novou sérii RAR uvádí na světový trh americký výrobce GMP, která se věnuje produkci amerických Muscle Cars v měřítku 1/8 a doplňků k nim. Modely RAR jsou vyráběny v měřítku 1/8 a je o ně takový zájem, že řada modelů byla již zcela vyprodána. Minulý rok GMP získala licenci na výrobu modelů Ferrari, která je v současné době ve vlastnictví firmy Mattel již od roku 1999. Více na stránkách http://www.realartreplicas.com.

 

PR


 
 
Fotogalerie:   Momenty famozní Rally Legend od Tondy Malého

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose