www.car.cz
 

Zapletal jede na další ostrý test speciálu HUMMER H3 Evo do Lotyšska!
     15.10.2009 23:48 - tisková zpráva


Miroslav Zapletal jede testovat svůj speciál HUMMER H3 Evo do Lotyšska!

Po úspěšné Internext Rally Vsetín dostal tým OffroadSport CZ vřelé pozvání na dvoudenní závod „Mustangs 09“ do lotyšského přístavního města Liepaja
, a tak dnes odpoledne vyráží ze svých dřevohostických dílen, aby využil další příležitosti vyzkoušet nový závodní speciál Hummer H3 Evo.

Velkou specialitou tohoto závodu je páteční RZ,která startuje až ve 21 hodin a očekávaný příjezd první posádky do cíle je před půlnocí. Jezdci tak budou moci okusit závodní trať za tmy, což není na jiných cross country rally zvykem.

Organizátoři myslí také na odpočinek, a tak sobotní rychlostní zkoušky nachystali až na desátou hodinu. Celkem si závodníci užijí téměř 300 ostrých kilometrů lesních cest, prachu a písku. Vzhledem k počasí určitě nebude nouze i o sněhovou nadílku.

Vzhledem k pracovní vytíženosti Tomáše Ouředníčka, který má pracovní povinnosti vůči sponzorům, bude Mirka navigovat Zdeněk Ulehla.

„ Podmínky závodu se nedají nasimulovat, a tak využívám všech příležitostí k otestování nového vozu. Nejlepší zkouškou spolehlivosti je vždy pořádná trať “, dodává pilot Miroslav Zapletal.
 
 
Fotogalerie:   Rallye cross country ve Vsetíně 2009 objektivem Pavla Pustějovského

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose