www.car.cz
 

Obě tovární fabie ve vedení
     17.10.2009 10:23 - Vladimír Rožánek


Staroměstská rychlostní zkouška dlouhá pět kilometrů, se stala kořistí obou pilotů továrního týmu Škoda motorsport. Finský pilot Juho Hänninen vyhrál s náskokem 3,7s před svým týmovým kolegou Janem Kopeckým.

Bronzová příčka zatím patří úřadujícímu českému šampionovi a loňskému vítězi Rally Bohemia Romanu Krestovi, který zaostal o 5,4 vteřiny. O další vteřinu a dvě desetiny zpět je Václav Pech, již jediný Krestův rival v boji o letošní titul.

Nádech senzace má páté místo Jana Sýkory, který za sebou nechal Vojtu Štajfa i Andrease Mikkelsena, při jeho prvním startu s privátní Škodou Fabia Super 2000.

Krátce po slavnostním startu ze soutěže odstoupil vítěz z roku 2004 Josef Peták a svůj start odvolal i Štěpán Vojtěch, který ale přislíbil, že se v blízké budoucnosti do soutěžní fabie určitě vrátí.

Dvoukolky zatím vede celkově dvanáctý Šlehofer před manžely Trojanovými a Plíhalem, pro něhož je Rally Bohemia první velkou soutěží, které se účastní

Zítra jsou na programu tři průjezdy rychlostní zkouškou Vinec a jeden průjezd paralelní rychlostní zkouškou v Sosnové.

Vítězná posádka netradičně zkrácené XXXVI. Rally Bohemia je očekávána v Mladé Boleslavi krátce po 14. hodině.

Milan Hauer

tiskový mluvčí, foto© Maschl


 
 
Fotogalerie:   Rally Bohemia 2009 - Václav Dufek

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose