www.car.cz
 

Do velmi vybrané společnosti těch, kteří obhájili titul, patří nyní i David Vršecký.
     19.10.2009 14:04 - tisková zpráva


Velmi vybraná společnost!

Jen pěti jezdcům se doposud podařilo od roku 1994, kdy byl šampionát rozdělen do tříd obhájit titul mistra Evropy. Od konce letošní sezóny patří do vybrané společnosti i David Vršecký.
 
Roudnický trucker se tak zařadil po bok Martina Koloce (1995-96), Heinze -Wernera Lenze (1997-1999), Gerda Körbera (2002-03) a Antonia Albaceteho (2005-06). Při pohledu na jména je jasné, že s výjimkou Lenze (Mercedes), měli zbývající úspěšní obhájci ve větší či menší míře něco společného s Buggyrou.
 
"Dokonce i Antonio Albacete, který se na nás teď netváří zrovna hezky, prošel dvouletou stáží v našem týmu, po které začal najednou vyhrávat. Hodně se ale snažil," směje se technický ředitel Buggyry Mario Kress. Zároveň se však jako jeden z největších znalců truckového prostředí netouží blíže vyjadřovat k osobě nejlepšího truckera.
 
"Na úterním tiskové konferenci jsem řekl, že ze všech jezdců, se kterými jsem kdy pracoval, má David největší potenciál. Jinak ale nerad srovnávám. Už proto, že na Davidově výchově se podíleli oba jeho "konkurenti" Koloc s Körberem."

David Vršecký se cítí být účastí ve vybrané společnosti poctěn. "Prakticky až teď jsem si uvědomil, že na obhajobu nedosáhli takoví jezdci jako Harri Luostarinen, Fritz K., ale i Markus Bösiger, kteří mě svým závodním stylem hodně inspirovali.
 
V příští sezóně udělám vše pro to, abych se vyrovnal Lenzovi, který vyhrál třikrát. A hlavně sesadil z trůnu Martina Koloce," tvrdí Vršecký kategoricky, leč s úsměvem.
 
Buggyra

 
 
Fotogalerie:   Buggyra a David Vršecký v nedělní Jaramě 2009, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose