www.car.cz
 

Vedle Davida a Markuse se při testování Buggyry představí dva adepti !!
     19.10.2009 14:08 - tisková zpráva


Chystá se testování

I přes velmi nepříznivé klimatické podmínky chystá tým Buggyra International Racing System ve dnech 21. – 22. 10 na mosteckém okruhu první testování sezóny 2010.
 
Za volant Buggyry se pochopitelně posadí i dvojnásobný mistr Evropy David Vršecký, který se tak, vzhledem k novým pravidlům pro příští sezónu bude postupně loučit se závodním speciálem se dvěma turbodmychadly. Testování však pojme navýsost vážně. "To, že příští rok nepojedeme dvě turba, neznamená, že bych testováním "staré" Buggyry nemohl začít pracovat na vývoji nové," prozradil David, nicméně zároveň odmítl upřesnit, jakým směrem se bude mostecké testování ubírat.
 
 "Informace o novém autě budeme systematicky dávkovat. Každopádně, konkurence se má na co těšit."

Vedle Davida Vršeckého a Markuse Bösigera se v rámci testování představí i další dva adepti na jezdecký post v týmu. "Buggyra je po mimořádné tříletce 2007-2009 velmi žádanou nevěstou, představuje vynikající marketingový nástroj, což si uvědomuje řada manažerů," řekl sportovní ředitel týmu Jan Kalivoda.
 
Zároveň však na základě dohody s manažery odmítl blíže specifikovat, o jaké jezdce se jedná. "Dohody se mají plnit. Snad jen tolik, že se bude jednat o závodníky z Německa a Ruska."
 
Buggyra

 
 
Fotogalerie:   Buggyra a David Vršecký v nedělní Jaramě 2009, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose