www.car.cz
 

Epilog: Technika zastavila slovensko českou posádku SEATu TDI s Matějovským v 1. kole
     21.10.2009 10:39 - tisková zpráva


Technická závada zastavila posádku vozu SEAT TDI

Již tradičně se jezdí na závěr okruhové motoristické sezóny na brněnském automotodromu vytrvalostní závod EPILOG. Členem jedné z posádek byl v letošním roce v týmu SEAT Sport Slovakia i Michal Matějovský, který se přes velkou nepřízeň počasí (teplota kolem 2° C, přeháňky) uvedl skvělým 2. místem v měřeném tréninku z téměř dvou desítek vozů třídy divize 4 do 2000 ccm na startu.

Posádka tak měla do sobotního závodu výbornou výchozí pozici. Bohužel už při nájezdu na startovní rošt začal motoru vozu SEAT TDI vynechávat. Závod rozjel šéf týmu, Vlado Hybáček, ale už po prvním kole byl nucen zajet do boxů, kde se mechanici snažili najít příčinu problému. I přes velkou snahu se to ale nepovedlo a tým ze závodu odstoupil.

"Po analýze problému to nakonec vypadá, že jsme natankovali špatnou naftu. V pondělí odvezu vzorek na rozbor…" řekl Vlado Hybáček. "Je to škoda, měli jsme velkou šanci se umístit na stupních vítězů, ale to jsou závody," konstatoval po jejich skončení jezdec Michal Matějovský.

ČSMS


 
 
Fotogalerie:   Epilog 2009 objektivem Radka Holuba

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose