www.car.cz
 

COPPA ITALIA : Michala Pavlíka s Morganem zastavil v Adrii technický problém
     22.10.2009 12:43 - tisková zpráva


COPPA ITALIA 2009: Michal Pavlík s Morganem v Adrii nedojel

O minulém víkendu se na severoitalském okruhu Adria poblíž Benátek uskutečnilo předposlední pokračování letošního premiérového ročníku osmidílného seriálu Coppa Italia určeného pro cestovní a GT vozy. Ve 3. divizi se představil již pravidelný účastník čtyřicetiletý brněnský jezdec Michal Pavlík s britským vozem Morgan Roadster V6.

Sobotní kvalifikace, která se konala pod těžkými mraky za téměř stoprocentní vlhkosti, dopadla pro našeho jezdce a jeho exotický vůz ještě uspokojivě. „Potvrdilo se, že se nám daří postupně přibližovat náš „dřevěný automobil“ absolutní špičce moderních vozů. Když si navíc uvědomím jaké zásadní technické změny jsou ještě před námi, tak jsem v otázce absolutní konkurenceschopnosti pro příští sezonu optimista“ říká jezdec, jehož však v nedělním závodě, který se konal už za téměř letního slunečného počasí, zastavil už ve druhém kole technický problém a to konkrétně s váhou vzduchu.

Nedá se nic dělat, je to jenom sport a tyto situace k němu bohužel patří. Ale především je to sport moc krásný a zvláště s tak úžasným vozem jaký mohu řídit!“ vyznává se jezdec, který podle svých vlastních slov nezaměnitelnému kouzlu letos stoleté britské značky Morgan zcela propadl. „Věřím, že se někdy v budoucnu sejde, že Morgan i já budeme ve stejný den v absolutní kondici a pak se uvidí.....“

Poslední klání seriálu Coppa Italia 2009 je na pořadu 24 a 25. října na okruhu Vallelunga nedaleko Říma.

Další plány týmu MP Morgan racing jsou pro příští období zaměřeny na brzké nasazení dalšího vozu a to tentokrát typu +8 s motorem Rover V8 do italského okruhového šampionátu historických vozů a posléze také špičkového typu Aero 8 osazeného motorem BMW V8 o objemu 4800 ccm do 1. divize seriálu Coppa Italia.

Příznivcům značky Morgan nabízí společnost Pavlík a partner s.r.o. ve spolupráci s největším britským dealerem firmou Richard Thorne Classic Cars k prodeji celou výrobní škálu vozů značky Morgan, která zahrnuje typy 4/4 Sport (motor Ford 1,6), +4 (motor Ford 2,0), Roadster (motor Ford V6 3,0) a Aero 8 (motor BMW V8 4,8) a to v cenách nižších oproti prodejcům v okolních zemích.

Jedná se samozřejmě o vozy zcela nové, skladové, či objednané dle vaší specifikace s plným servisem při jejich dovozu a přihlášení. Pro veškeré další informace nás kontaktujte na e-mailové adrese pavlikapartner@seznam.cz, případně na tel. +420 608 827 759.

PR


 
 
Fotogalerie:   Michal Pavlik s Morganem v Adrii 2009, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose