www.car.cz
 

Igor Drotár plánuje Rallye Košice i další okruhové starty
     3.11.2009 13:29 - tisková zpráva


Rozhovor Igor Drotár: „Na titul můžu dosáhnout!“

Igore, jak vidíte šanci v boji o titul, protože poslední závod Rally košice se blíží?

Musím říct, že šance tu je. Pokud budeme hovořit o výsledcích, tak na titul můžu dosáhnout, pokud Jozef Beréš skončí hůře než dvanáctý nebo vůbec nedojede. Samozřejmě, že pojedu na maximum svých schopností a schopností svého auta. Udělám pro zisk titulu vše, co bude v mých silách. Záleží také na okolnostech a na potřebném kousku toho štěstí.

Nová sezóna je před námi, co chystáte na rok 2010 a co od něho očekáváte?

Těším se na budoucí rok, budu se snažit o co nejlepší výkony. Chci bavit své fanoušky, diváky a budu se snažit o co největší spokojenost svých obchodních partnerů. Každá doba se mění a tak v našem týmu připravujeme speciál Škoda Fabia WRC pro příští rok.

Speciály S 2000 se neustále zrychlují. Jak se díváte na možnost startovat v příštím roce právě s tímto speciálem?

Ano, S 2000 jsou hodně rychlé. Dalo by se hovořit o tom, že na některém z vybraných velkých podniků bych usednul za volant Škody Fabie S 2000. Speciály WRC mají velké dvoudenní soutěže zakázané a tak je logické, že bych právě v tomto případě po S 2000 šáhnul.

Jste známý i tím, že holdujete i jiným automobilovým soutěžím než jen rally. Kde se můžeme s Vámi v příštím roce setkat kromě závodů rally?

Mám v plánu být na začátku roka 2010 jak v Žarnovici, tak v Pardubicích na AUTOSLIDE. V příštím roce stejně jako letos budu startovat na Zámeckém vrchu v Náměšti nad Oslavou, kde sídlí můj hlavní partner společnost LIQUI MOLLY. Doufám, že stejně jako v letošním roce nám bude přát počasí. Mám rád Zámecký vrch a rád dělám divákům radost. Letos jsem na Jarní ceně Brna na Masarykově okruhu vyzkoušel rychlý speciál Audi TT DTM. Auto je spolehlivé a silné.

Na začátku jsem udělal menší chybku, která mě stála výlet do kačírku. Bohužel se poškodila součástka, kterou jsme nemohli sehnat. Okruhové ježdění však na mě zanechalo skvělý dojem a dá se mluvit o tom, že bych se v příštím roce svezl znovu na Masarykově okruhu a dalších místech. V případě, pokud by to nekolidovalo s naší prioritou, kterou jsou automobilové soutěže rally.


Pane Drotáre, děkuji Vám za rozhovor a přeji mnoho úspěchů.

Pozdravujte ode mě fanoušky. Přeji Vám mnoho úspěšných článků. Na Slyšenou!



Informace: www.autoslide.cz  

Předprodej vstupenek na Autoslide: www.ticketportal.cz, www.ticketstream.cz, www.eventim.cz


PR


 
 
Fotogalerie:   Vsetín 2009 objektivem Pavla Pustějovského

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose