www.car.cz
 

Právě rok od počátků sbírky soutěžáků DÍTĚ
     3.11.2009 13:41 - tisková zpráva


Jiří Volf projekt DÍTĚ 2009 začal k 1.11.2009   

 

tisková zpráva teamu Jiřího Volfa

 

Uběhl přesně jeden rok, kdy se zrodila myšlenka Jiřího Volfa a jeho přátel uspořádat sbírku DÍTĚ s podtextem pomoci dětem, které v České Republice neměli takové štěstí a vyrůstají se zdravotním problémem. Partnerem projektu bude i v letošním roce Výbor dobré vůle - Nadace Olgy Havlové (VDV).

 

V příštím týdnu proběhne setkání Jiřího Volfa s dětmi, které obdrželi kochleární implantát a tak mají možnost „normálního“ vzdělávání a života bez specializované školy. V současně době probíhají přípravy na další závod Jiřího Volfa setkání mistrů v Sosnové. 

 

Foto : předání šeku 2008 ředitelce nadace Mudr. Mileně Černé

 

„S panem Volfem jsme se letos opět spojili ve věci setkání s dětmi, kterým jeho projekt Dítě pomohl zakoupení kochleárního implantátu minulý rok. S radostí jsem od něj získala informaci, že jeho aktivita pokračuje i v letošním roce a my můžeme opět realizovat výběr vhodných příjemců pro částku vybranou v letošní sbírce. Při setkání v naší nadaci dohodneme přesný postup a program propagace sbírky formou teamu pana Jiřího Volfa.“ cituje Monika Granja – manažerka VDV.

 

Připomeneme, že sbírka zajistila finanční hotovost 34.568,81 CZK. Za kterou nadace Olgy Havlové zakoupila implantáty několika dětem. Koho by zajímalo více o implantátech, nalezne odkaz třeba zde: http://ruce.cz/clanky/441-kochlearni-implantat-nadeje-nebo-prokleti nebo na www.vdv.cz

 

Foto : Kochleární implantát

 

      „Hlavním úkolem sbírky bylo a je pomoci zdravotně postiženým dětem. Projekty vybere i letos Výbor dobré vůle - Nadace Olgy Havlové jak tomu bylo v minulém roce a já o jejich seriozním přístupu a profesionální práci ani sekundu nepochyboval. Bohužel jejich projekty jsou natolik finančně náročné, že naše možnosti a možnosti sbírky budou stačit pouze na minimum pomoci. Finanční hodnotu sbírky, konkrétně peníze rozdělí opět nadace těm nejpotřebnějším.

 

O průběhu sbírky budeme informovat v tiskových zprávách, včetně zveřejnění konečné částky, způsobu jejího použití, třech výherců vylosovaných na základě darů do sbírky. Všem dosavadním dárcům, sponzorům a kamarádům, kteří převážně naši sbírku podpořili, v roce 2008 srdečně děkuji! Prosím pomozte nám i letos!“ apeluje Jirka Volf.

 

Foto: Evo IX

 

Č.ú. 373118503/0300 CZK

IBAN CZ83 0300 0000 0003 7311 8503 (zahraniční platby)

Variabilní symbol: vaše tel. číslo (pro vylosování výherců místa spolujezdce při testu)

Zpráva pro příjemce uveďte: „DÍTĚ“ – popř. Příjmení, Jméno, adresu atd.

 

Jako minulý rok, vylosujeme z řad dárců opět tři výherce svezení v závodním speciálu. Ti kterým se nepovedlo z časových důvodů svezení s Jirkou z minulé sbírky realizovat, mají možnost se svézt letos například při letošním setkání mistrů v Sosnové příští pátek – sobotu 6.-7.11.09, kam všechny srdečně zveme. 

 

Informace www.VOLFJIRKA.cz

 

VOLF MEDIA SERVICE,

www.volfjirka.cz

PR


 
 
Fotogalerie:   AMATÉR RALLYE Cup Pelikán Milovice 2009 foto Luboš Novosád

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose