www.car.cz
 

Vonka Racing a jeho akce z posledních dní
     4.11.2009 22:31 - tisková zpráva


AQUEL race day 2009

V pátek 30.10. jsme byli pozváni jako čestní hosté na akci "AQUEL race day 2009", která se konala na brněnském autodromu spolu se setkáním Klubu sportovních aut. Spojení autodrom a sportovní auta již naznačuje co se ten den na okruhu dělo. Bez obav ze ztráty jediného bodu se zde proháněla spusta krásných rychlých aut. Jan Vonka  byl požádán, aby svezl několik nadšenců rychlých kol v jednom ze sériových vozů Porsche, přesněji se jednalo o Porsche 997 Carrera S. Nadšení z takové jízdy je těžké popsat slovy, ale výraz tváře všech, kteří se svezli napovídal, že to stálo za to.

Co by ovšem nikdo do Vonky neřekl je, že sedne i za volant Ferrari…

 

12 hodin Le Brno

        Poněkud smolné zakončení sezóny si pro Vonka Racing Junior tým připravil poslední závod Amatérského Le Seriálu, jenž se konal v sobotu 31.10. na brněnském autodromu. Juniorský tým ve složení Jirka Dolina, Dan Zachoval, Roman Boed, Roman Kudla, Nikola Kudla, Petr Šiška a Tomáš Langer byl sice pod taktovkou Jana Vonky dobře připraven, bohužel však zklamala technika. Nejprve jsme po třech hodinách museli měnit svíčky a po páté hodině jsme byli donuceni ze závodu odstoupit pro závadu motoru. Během jízdy jsme si však vedli velmi dobře, z 22. startovní pozice jsme se s naším BMW propracovali až na 12. místo absolutně. Osud nám tentokrát nedovolil závod dokončit, ale již teď se těšíme na sezónu 2010, v jejímž kalendáři se možná objeví i závod na novém Slovakoringu.

 

Tisk info Vonka Racing, foto M.Jenčík

 


 
 
Fotogalerie:   Jan Vonka , FIA GT Monza 2005

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose