www.car.cz
 

Na AUTOslide se hlásí jezdci z rallye, rallyecrossu, autokrosu i závodů do vrchu
     8.11.2009 10:24 - tisková zpráva


NA AUTOSLIDE 2010 JIŽ PŘIHLÁŠENO VÍCE NEŽ 50 JEZDCŮ

Tep na maximu, všudypřítomný adrenalin a chuť zvítězit. Takový je každodenní život automobilových závodníků. Město perníku a koní, Pardubice, opět otevře bránu motosportu 16. ledna 2010. Čeká nás totiž netrpělivě očekávaná motoristická show Autoslide. Startovní listina, která se postupně tvoří, slibuje dechberoucí souboje opravdových mistrů volantu. Do konce měsíce listopadu bude soupiska startujících připravena na 90%. AUTOslide zaznamenal větší zájem i mezi jezdci.

Z doložených přihlášek se budou vybírat jména do startovní listiny, která bude známa do měsíce. V divizi dvoukolek „4 x 2“ se střetne 12 závodníků a v nejsilnější divizi čtyřkolek &bd quo;4 x 4“ jich bude 12. Ve speciálních „velkých“ buggy bude zápolit 8 ostrých hochů, zatímco mezi juniory přivítáme 4 špičkové jezdce. Jména, která mluví za vše: divize 4 x 4 – Marek Zeman (CZ), Václav Fejfar (CZ), Guttorm Lindenfjell (NO), Igor Drotár (SK), Jozef Zimerman (SK), Makarov Vadim (RUS) a mnozí další.

Ve dvoukolkách mezi favorizované zcela jistě patří Roman Častoral (CZ), Stanislav Šusta (CZ), Tomáš Hurt (CZ), Karol Šedivý (SK). Mezi bugynami to bude rovněž zajímavé. Boris Vaculík (CZ), Vladislav Štětina (CZ), Willy Albers (NDL) a další budou svádět úchvatné souboje.

Na AUTOslide se jezdci hlásí zejména ze 4 motoristických disciplín a to z rally, rallyc rossu, autokrosu a závodu do vrchu. Startovní pole bude pestré také díky tomu, že se jezdci přihlásili z více než 6 evropských zemí (Česká republika, Maďarsko, Slovensko, Itálie, Rusko a také například Rakousko). Slavná jména, výjimeční sportovci a jízda na plný plyn.

Kdo se stane vítězem 2. ročníku Autoslide-u v České republice? Kdo bude stát na nejvyšším stupínku? Kdo bude králem prvního motoristického svátku v novém roce 2010? Chcete znát jeho jméno? Pak navštivte 16. ledna areál Zlaté přilby v Pardubicích.

Předprodej: www.ticketportal.cz, www.ticketstream.cz, www.eventim.cz

Info: www.autoslide.cz

 

PR


 
 
Fotogalerie:   VáclavJaník testoval v Maďarsku opět F 3000, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose