www.car.cz
 

Mistr Evropy David Vršecký v roli světového rekordmana čeká na výzvu soupeře!
     11.11.2009 19:05 - tisková zpráva


Vršecký čeká na výzvu!

Vedení týmu Buggyra International Racing System rozhodlo s konečnou platností o tom, že pokus o překonání některého ze světových rychlostních rekordů v jízdě závodním tahačem se odkládá na neurčito.

Podle vyjádření sportovního ředitele týmu Jana Kalivody stojí za rozhodnutím managementu dva důvody. Tím prvním je výroba nového motoru pro příští sezónu. "I když testování v Mostě dopadla nad očekávání dobře, je před námi hodně práce. Závodní sezóna 2010, která pro nás bude ve znamení obhajoby individuálního titulu i Poháru konstruktérů, představuje pro Buggyru pochopitelně prioritu," vysvětlil Honza.

Jako další úvod pak uvedl snahu probudit konkurenci. "Logicky vzato není v našem zájmu překonávat vlastní světové rekordy. Ať se snaží také ostatní automobilky a týmy. Výzvám v tomto směru se však rozhodně nebráníme."

Poslední Kalivodova věta vychází ze skutečnosti, že v Jaramě došlo k setkání dvou posledních držitelů světového rychlostního rekordu na pevný kilometr Davida Vršeckého a Boie Ovebrinka. "Když jsem mu říkal, že jsem překonáním jeho předchozího času pomstil porážku Martina Koloce z roku 1994, Ovebrink se smál," prozradil Vršecký.

"Rozešli jsme se s tím, že míček je na jeho straně kurtu.

Každopádně jsme se bavili o možnosti sejít se na jednom místě a tam si to mezi sebou rozdat. Podobná konfrontace by mě pochopitelně hodně lákala. Takže čekám, až se Boie pochlapí a přejde od slov k činům."

Buggyra


 
 
Fotogalerie:   Trucky ve španělském Albacete 2008, foto Buggyra

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose