www.car.cz
 

Motocyklová Grand Prix na Masarykově okruhu pojede o týden později, než letos !
     13.11.2009 11:03 - tisková zpráva


Motocyklová Grand Prix v Brně o týden později!

Brno – Motoristický svátek každoročně pořádaný na Masarykově okruhu v Brně bude tentokrát o týden později, než byl v letošním ročníku.

O týden později, než letos, se pojede v příštím roce Grand Prix na Masarykově okruhu v Brně. Velkou cenu České republiky silničních motocyklů budou moci fanoušci shlédnout v termínu : 20. – 22. srpna 2010.

Letošní Grand Prix České republiky zůstane ve statistikách návštěvnosti zapsaná mezi nejlepšími. Během víkendu se přišlo na brněnský podnik MotoGP podívat 217 207 diváků. Fanoušci motoristického sportu se tedy mohou těšit na další zajímavý víkend plný krásných zážitků. Kromě závodů tříd 125ccm a MotoGP se mohou návštěvníci těšit na zcela novou třídu Moto2, ve které bude mít Česká republika své zástupce!

I tentokrát budou moci sledovat závody Red Bull Rookies Cupu. Zajisté bude zpestřením také účast mistra světa superbiků Bena Spiese ve třídě MotoGP, kdy si stoupne na startovní čáru společně s Valentinem Rossim.

Vstupenky na podnik Cardion ab Grand Prix České republiky jsou již nyní v prodeji!
Více informací na www.brno-circuit.com

 

PR 


 
 
Fotogalerie:   MS SBK v Brně 2009 objektivem Pavla Procházky

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose