www.car.cz
 

MOTORMIX: rozhovor s truckerským mistrem Evropy, gétéčka i mistři v čele s Loebem
     13.11.2009 11:14 - Pavel Jelínek


Televizní půlhodinový motoristický magazín MOTORMIX nabízí od nadcházejícího víkendu další díl, který bude brzy vidět i na internetu. Pořad tradičně nahlédne na několik různých disciplín a na několik akcí.
 
Začneme vrchařským KWBergem, jenž zavítal na závěr sezóny do Jihomoravské obce Diváky, poté se přesuneme na okruhy a o své sezóně pohovoří Vladimír Hladík, který s Astonem Martin nasbíral v šampionátu FIA GT 4 dvaadvacet bodů, takže celkově mu patří slušné desáté místo v tomto prestižním seriálu. Český tým Buggyra letos obhájil oba tituly a o vydařené sezóně v dalším příspěvku pohovoříme s mistrem Evropy Davidem Vršeckým. Setkáním mistrů za účasti šestinásobného mistra světa zase vyvrcholila sezóna severočeském autodromu Sosnová. Pak se opět vrátíme na okruhy a na poslední letošní závod FIAGT 3 do belgického Zolderu, kde nechyběl ani Martin Matzke se zeleným BMW Alpina. Diváky pozveme i na akci Autoslide, která se i letos pojede nejen ve slovenské Žarnovnici, ale také u nás v Pardubicích. Také Dakar 2010 se velmi rychle blíží a přípravy týmů na něj vrcholí. My se v Motormixu budeme tentokrát věnovat zejména vzpomínkám některých členů Czech Dakar teamu – konkrétně jeho šéfa Marka Spáčila, Jiřího Janečka, ale také známého novináře Standy Berkovce. Před závěrem zmíníme také fakt, že letošní Barum rallye dostala výborné ohodnocení, nejlepší ve své dlouhé historii a že na dohled Zlína ve Slušovicích se bude brzy závodit opět. Týden po Pražském sprintu se zde totiž uskuteční zcela nový podnik, navazující ovšem na dávné začátky „Kopné“ - Mikulášský rallyesprint. V divácké soutěži na úplný závěr si můžete zasoutěžit o vstupenky na lednový závod Autoslide Pardubice, přičemž otázky jsou velmi jednoduché a v zásadě jsou zodpovězeny právě v této větě……“vypočítává pestrou směsku reportáží šéfredaktor a producent pořadu Pavel Jelínek.
                                      
MotorMIX je vysílán na R1 -TV Vysočina ( regionální vysílání TV Prima ) a dále v lokálních televizních sítích, jako je KTV Hustopeče, východočeská TV OIK, KTV v Jeseníku, či na kabelovkách v některých městech na severu Čech. Jedná se o nízkorozpočtový půlhodinový pořad, který má premiéru každé dva týdny. Další informace k pořadu pak najdete doméně: www.tvmotormix.cz
 
MotorMIX je k vidění nejen na televizních obrazovkách, ale i třeba na „síti“.Na internetu stačí kdykoliv kliknout a pořad se okamžitě a kdykoliv po několika sekundách spustí. K dispozici jsou zde vždy dva poslední nejaktuálnější díly. Pořad je možné si případně i velmi snadno uložit do počítače a pak pustit bez cukání atd.
 
 
Další možnost zhlédnutí pořadu na internetu je na
 
Zájemci si případně mohou napsat o DVD s vybraným pořadem !!
 
„Příště se v motormixu podíváme opět na přípravy českých posádek na Dakar, jelikož technika již za několik dnů vyráží na dalekou cestu do místa jeho konání a vrátíme se i na brněnský okruh, kam na podzim zavítal Ferrari racing days se spoustou nejen rudých krasavců z Maranella. Připravuje také pořad z nedávné rakouské Waldviertel rallye a podrobněji se ještě vrátíme i k Setkání mistrů v Sosnové a nejen to,“pokračuješéfredaktor pořadu Pavel Jelínek nastíněním obsahu již nyní připravovaného příštího pořadu.
 
Podrobnosti o lokalitách a TV stanicích, kde je pořad vysílán, též na:
http://www.tv-vysocina.cz/ (R1 – region TV Prima)
http://www.oik.cz/ (TV OIK – Orlický infokanál),
http://www.ktjes.cz/ ( KTV Jeseník),
http://www.ktvmedia.cz/ ( Roudnická televize )
http://www.tvlitomericka.cz ( televize Litoměřicka)
 
Poděkování patří také následujícím mediálním partnerům pořadu Motormix:
Faraon video www.faraonvideo.cz  a dalším !
 
 
 
 
Námět, scénář : Pavel Jelínek
 
Kamera:
Jan Olejníček
Karel Kubeš
Lubomír Jílek
Michal Nedbal
Jiří Nedbal
Karel Kolečko
Mirek Grusa
Vítězslav Klígl
Archiv týmů
 
Spolupráce:
Jiří Dokulil
Věra Kubešová
Karel Kubeš
Jaroslav Mareček
 
 
Střih :           Tomáš Otřísal
Produkce:  Pavel Jelínek
Režie :        Pavel Jelínek
 
 
Kontakt na redakci : Mobil : 732 223456    
Tisková informace pořadu MotorMIX 2009 listopad 02
V Brně 12. listopadu 2009
 

 
 
Fotogalerie:   SM 09 v Sosnové a Prokopův C2 po kotrmelci objektivem Radka Závodníka

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose