www.car.cz
 

Automobilka Kia zavedla v Česku vlastní šrotovné
     14.11.2009 10:37 - tisková zpráva


Kia zavedla vlastní šrotovné

Kia poskytuje v podobě „šrotovného“ zvláštní bonus na podporu prodeje vybraných modelů. Akce „Kia šrotovné“ se vztahuje na vybrané skladové zásoby dovozce a týká se vozů cee´d v provedení hatchback a combi před faceliftem, Soul 1,6 CRDi a modelu Sportage. Tato akční nabídka, která trvá do konce listopadu 2009 nebo do vyprodání zásob, se nevztahuje na vozy objednané do výroby.

Prodejce poskytne nad rámec slev a bonusů uvedených v akčním ceníku navíc šrotovné ve výši 30 000 Kč kupujícímu, který má v úmyslu vyřadit z provozu a nechat ekologicky zlikvidovat vůz starší šesti let.

Model Kia cee´d ve verzi před faceliftem lze nyní pořídit po odečtení šrotovného od 259 980 Kč včetně DPH v provedení s klimatizací. Kromě kvality, kterou výrobce podtrhuje unikátní 7letou zárukou, nabízí cee´d také mimořádnou bezpečnost cestujících, což dokládá zisk maximálního počtu 5ti hvězd v nárazových testech Euro NCAP. Titul Auto roku 2008 od motoristických novinářů a firemní auto 2009 v kategorii „referentský vůz“ ankety časopisu Flotila výčet úspěchů této modelové řady završuje.

Kia Soul je v nabídce od 299 980 Kč s DPH a je na něj poskytována 5letá záruka. Dodatečného snížení ceny o dalších 30 000 Kč lze dosáhnout využitím programu KIA Finance. Kia Soul se může pyšnit řadou úspěchů, ať už na poli designu (Red Dot Design Award 2009) nebo na poli bezpečnosti. Soul získal
v prestižním testu Euro NCAP nejvyšší ohodnocení 5 hvězdiček již podle nových zpřísněných kriterií a patří tak mezi nejbezpečnější automobily nejen ve svém segmentu, ale i absolutně.

Sportage, která se stejně jako cee´d vyrábí v jednom z nejmodernějších automobilových závodů poblíž slovenské Žiliny a proto na ní Kia poskytuje 7letou záruku, je nyní v nabídce po odečtení akčních bonusů za cenu od 444 980 Kč s DPH. Při použití leasingového programu KIA Finance lze navýšit bonus o dalších 50 000 Kč.

 

Aktuální prodejní akce Kia Motors
Kia Motors Czech se rozhodla podpořit sezónní prodej a připravila širokou nabídku akcí, slev a bonusů. Slevy se dají vzájemně kombinovat, čímž se koupě vozu značky Kia stává nyní nejvýhodnější. U dealerů Kia jsou v současné době připraveny následující incentivy:

Sada zimních pneu a disky zdarma
Zákazníci, kteří přijdou nyní k prodejcům Kia, získají při koupi nového cee´du sadu zimních pneumatik. U modelu Rio přidá prodejce navíc zdarma sadu disků a v případě koupě modelů Soul, Carens nebo Sportage si zákazník zdarma kromě zimních pneu odveze disky hliníkové.

Kia poskytuje „šrotovné“
Šrotovné – slevu ve výši 30 000 Kč, získá kupující na vybrané skladové zásoby dovozce a týká se vozů cee´d, Soul a Sportage.

Akční slevy a leasingový bonus
Podle modelu poskytuje Kia akční slevy až 35 000 Kč na Picanto, Rio a cee´d (před faceliftem), dále pak slevu až 80 000 Kč na Carens a Carnival, až 85 000 Kč na Sportage a 175 000 Kč na Sorento. Další redukce ceny lze dosáhnout využitím leasingové nabídky Kia Finance a získat další bonus 30 000 Kč na koupi nového vozu Picanto, bonus 50 000 Kč v případě modelů Rio, cee´d a Soul a nebo bonus 80 000 Kč při financování modelů Carens, Carnival, Sportage a Sorento.

KIA

PR


 
 
Fotogalerie:   Ford a jeho novinka - samonafukovací pásy

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose