www.car.cz
 

Udělejte radost zakoupením kurzu v motoškole na Masarykově okruhu !
     18.11.2009 21:12 - tisková zpráva


Tip na vánoční dárek!

Brno - Automotodrom Brno, a.s. nabízí jedinečnou možnost koupit jízdy v Motoškole již na rok 2010!

Udělejte radost svým blízkým zakoupením kurzu v motoškole pod dohledem zkušených instruktorů na brněnském Masarykově okruhu! Jedná se o kurs jízdy na motocyklu, kde se účastníci dozvědí vše podstatné o správném a bezpečném ovládání motocyklu i o rychlé jízdě. Tři velmi zkušení instruktoři seznámí účastníky se záludnostmi jednostopých vozidel, vysvětlí jim správný způsob průjezdu zatáčkou a naučí je nalézt optimální stopu při jízdě nejenom na okruhu, ale velký důraz je kladen i na chování v běžném provozu.

Škola je určena všem kategoriím výkonnosti, a to jak mírně pokročilým a pokročilým majitelům silničních motocyklů, tak i naprostým začátečníkům, kteří se chtějí seznámit s bezpečnou technikou jízdy na závodní dráze Automotodromu Brno a chtějí si osvojit pravidla chování v běžném silničním provozu.


Svůj požadavek, případně přihlášku, zašlete, prosím, na: lacinova@brno-circuit.com
Po připsání částky na náš účet, vám bude zaslán certifikát. Následně si vyberete termín, poté, co budou termíny zveřejněny. Cena je 3 500 Kč.

Více informací na www.brno-circuit.com  


Kontakt:
Iva Lacinová
lacinova@brno-circuit.com
546 123 324

PR


 
 
Fotogalerie:   Směska foto ze závodů a akcí objektivem Michala Kopečka

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose