www.car.cz
 

Miroslav Zapletal s Hummerem H3 Evo zlatí na maďarském Hungaroringu !!
     20.11.2009 09:11 - tisková zpráva


Miroslav Zapletal o víkendu ovládl Hungaroring!!

Chvíli předtím než byli Miroslav Zapletal s Tomášem Ouředníčkem slavnostně oceněni zlatem se třpytícími poháry za 1. místo v maďarském šampionátu, předvedli v novém závodním speciálu Hummer H3 Evo na okruhu v Hungaroringu, že si tituly mistrů opravdu zaslouží.

Sobotní uplakané počasí přivítalo na maďarském okruhu několik desítek závodníků z různých kategorií. Nechyběly také čtyřkolky a motorky.

„Cross Country Rally Retro Day“ začínal již v 7 hodin ráno technickými a administrativními přejímkami. Na jezdce poté čekalo pět krátkých rychlostních zkoušek, které byly propleteny mezi tratí slavného okruhu. Miroslav Zapletal využil těchto rz k dalšímu testování závodního vozu.

Na třetí zkoušce potkala naše posádka nešťastně strom, a tak šéf-mechanik Petr Zábranský se slovy „ Za doprovodu formulí servisuji poprvé“ vyměnil celé řízení a závodní vůz Hummer H3 Evo mohl pokračovat dále k cíli.

Svoji první pozici si Miroslav Zapletal s Tomášem Ouředníčkem udrželi až do konce závodu.

Za tonů „We are the champions“ od skupiny Queen nastupoval maďarští mistři Miroslav Zapletal a Tomáš Ouředníček za mohutného potlesku na pódium, aby převzali zasloužené zlato.

Slavnostní předávání si nenechala ujít ani tvář týmu OffroadSport CZ Simona Kadlecová. Finalistka Miss Vysočina 2009 našemu nejlepšímu pilotovi popřála jako první a také se s nejcennějšími poháry nechala zachytit.



Fotografie ze slavnostního předávání již nyní zde


PR


 
 
Fotogalerie:   Veleskoky dakarské Tatry Marka Spáčila při testu v Senici, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose