www.car.cz
 

Studie modelu YETI pro městskou policii se představuje vy výstavě v Lysé
     20.11.2009 22:54 - tisková zpráva


20. listopad 2009
ŠKODA AUTO PŘEDSTAVUJE STUDII MODELU YETI V POLICEJNÍ ÚPRAVĚ

Společnost Škoda Auto představí u příležitosti výstavy KOLA 2009 probíhající ve dnech 20. – 22. listopadu v Lysé nad Labem studii modelu YETI ve verzi pro městskou policii. Jedná se o národní premiéru studie upraveného vozu, který byl připraven na základě častých požadavků ze strany policie.

„Zájem o nejrůznější modifikace našich modelů nás samozřejmě velmi těší. Touto studií Yeti pro městskou policii chceme našim zákazníkům prezentovat jednu z možností úpravy této modelové řady“ uvedl Jan Procházka, vedoucí prodeje regionu Česká republika.

Vystavená studie modelu Škoda Yeti 1.8 TSI 118 kW je vybavena všemi důležitými prvky aktivní i pasivní bezpečnosti, systémem ESP, předními, bočními a hlavovými airbagy nebo klimatizací.

Součástí studie policejní modifikace modelu Yeti je i mimořádná výbava v podobě majáku s elektronickým ovládáním, vyhledávacím světlometem, hasicím přístrojem a mříží oddělující zavazadlový prostor.



Jana Skočdopolová, Podniková komunikace
PR


 
 
Fotogalerie:   Setkání Mistrů v Sosnové od Tondy Malého

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose