www.car.cz
 

Tomečkův Letka racing team hlásí : Tatry připraveny na lednový Dakar 2010!!
     21.11.2009 11:04 - tisková zpráva


Letka racing team hlásí – otestováno

V pátek 13. listopadu se v písčitých terénech v okolí Senice naposledy sešli členové týmu, aby provedli finální otestování Andrého vozu před odjezdem na nadcházející rally Dakar 2010. Zatímco Tomášova tatra prošla důkladným a vítězstvím okořeněným testem při rallye Shamrock Marocco 2009, na Andrého voze bylo ještě třeba ověřit změny v nastavení podvozku.

Testování se za tým zúčastnil Tomáš Tomeček, šéfmechanik Petr Vodák, mechanik a nový člen posádky Petr Vojkovský a Míra Martinec. Jako hosté se přijeli podívat i přátelé a spolupracovníci týmu z kopřivnické automobilky.

Dobrá nálada, přímo ukázkové počasí a spokojenost s nastavením vozu znamenaly, že se celá akce vydařila a Letka racing team může prohlásit svou techniku za otestovanou a připravenou na Dakar 2010. Již příští týden ve středu totiž čekají na vozy technické přejímky ve francouzském Le Havru a pak dlouhá cesta přes oceán do Argentiny.

Míra Martinec, LRT

 

PR


 
 
Fotogalerie:   Holanďani se chystají na Dakar 2010, foto týmů

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose