www.car.cz
 

Barum rally Zlín - nejjednodušší je pořídit si visačku
     tisková zpráva


Jako řada světových pořadatelů a rovněž domácích podniků přistupují pořadatelé Barum rally Zlín opět k výběru vstupu na rychlostních zkouškách.V loňském roce se vybíral vstup na technické přejímce, v servisním areálu a na jednotlivých rychlostních zkoušek. Letos proběhne technická přejímka na zlínském náměstí před radnicí a vstup pro všechny příznivce a fanoušky bude volný.

Výběr vstupu bude organizován na shakedownu, všech rychlostních zkouškách a v servisním areálu, který bude umístěn po celou dobu rally v Otrokovicích u Barum Continental s.r.o.

Připraveny jsou dva druhy vstupenek
. Cena lístku tzv. JEDNORÁZOVÝ VSTUP bude 40 Kč na jednotlivé rychlostní zkoušky nebo do servisní zóny. K těmto lístkům chceme vydávat ještě informační letáky v diváckých místech a parkovacích mož nostech. Tyto lístky budou k dostání na přístupových místech k RZ a jsou určeny pro ty s Vás, kteří navštíví dvě až tři rychlostní zkoušky. Dále jsou k dispozici visačky VOLNÝ VSTUP, které budou v ceně 170 Kč (platí na všechny akce po dobu čtyř dní) a díky této visačce se můžete dostat do všech následujících diváckých prostorů.

Čtvrtek 26.8. Shakedown (Oldřichovice)
Pátek 27.8 RZ 1, 2, 3, servisní zóna Otrokovice
Sobota 28.8. RZ 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, servisní zóna Otrokovice
Neděle 29.8. RZ 12, 13, 14, 15, servisní zóna Otrokovice


Je mnohem jednodušší pořídit si visačku v ceně 170 Kč a nejen, že ušetříte ale zrychlíte průjezd k rychlostní zkoušce – nebudete čekat na zaplacení. Visačky a lístky opravňují ke vstupu do prostorů vymezených pro diváky na jednotlivých rychlostních zkouškách a umožňují přístup do servisního areálu (mimo vymezené prostory je vstup diváků zakázán). Volné vstupy budou v prodeji na čerpacích stanicích v okolí trati rally.

Jako variabilní symbol použijte číslo Vašeho telefonu (nemůžeme chtít Vaše rodné číslo), na které je služba objednávána, cena za kartičku VOLNÝ VSTUP je 180 Kč (170 Kč kartička + 10 Kč poštovné a balné).Cena za poslání kartičky na dobírku je 220 Kč (170 Kč kartička + 50 Kč poštovné a balné). Při objednávce více kartiček je poštovné účtováno jedenkrát.

Distribuce byla zahájena 1.srpna
Uzávěrka objednávek po internetu je 22.srpna 2004

tisk info
 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose