www.car.cz
 

Fabia po faceliftu s mnoha novinkami
     tisková zpráva


Modelový rok 2005 přinesl v produkci automobilky Škoda řadu novinek. Nejpodstatnější změny ale prodělala modelová řada Fabia. Po pěti letech od uvedení verze hatchback na trh, prošly všechny tři její karosářské varianty větším faceliftem; dostaly stylovější vnější „kabát“ a změn doznal i interiér.
 
 
Vnější proměny 
Již na prvý pohled je znatelná výrazná změna designu přední části karoserie a to zejména nárazníku, nový tvar dostaly přední mlhové světlomety a otvory pro vstup vzduchu; designových změn doznala i tradiční mřížka chladiče s logem Škoda. Při pohledu zezadu určitě nepřehlédnete nový design zadní skupinové svítilny. K dispozici jsou nové kryty kol i litá kola s novým designem. Zákazníci mají také nyní na výběr ze tří UNI barev a osmi metalíz.  

Útulný interiér
Nově tvarovaný je čtyřramenný volant, přístrojová deska má nyní na povrchu dva dezény a dokonale ladí se všemi barevnými variantami interiéru s novými potahovými látkami. Nová grafika kombi přístroje znamená výbornou čitelnost údajů a perfektní přehlednost. Příjemné zelené podsvětlení nerozptyluje pozornost a neunavuje oči ani při dlouhé jízdě. Ve standardní výbavě všech Fabií je výklopná schránka na nápoj v přístrojové desce, ve které je navíc držák na tužku (u vozů vybavených klimatizací je možné nápoj i vychladit).
 

 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose