www.car.cz
 

Faster magazine na Pražském rallysprintu v roli předjezdce
     1.12.2009 13:09 - tisková zpráva


Faster magazine na Pražském rallysprintu s červeným Subaru Impreza WRX 265

Faster magazine na rallysprintu

Redakce časopisu Faster magazine se připojí k nejzajímavější motorsportové podívané na konci letošního roku, kterou je tradičně Tipcars Pražský rallysprint.

Se Subaru Impreza WRX 265 vyrazí posádka Faster magazinu jako druhý předjezdec před největšími hvězdami a bude se snažit všechny fanoušky rally, kteří do Prahy přijedou se rozloučit se sezónou, potěšit svou jízdou. Zveme vás proto všechny na jedinečnou podívanou.

Faster magazine je na trhu!

obalka10_2009.jpg, 51kB

A je to tady! Dnešní den je historickým milníkem mezi motoristickými magazíny na českém trhu. Právě dnes přichází nový magazín pro všechny příznivce automobilů, motorsportu, spálených gum, prostě pro příznivce všeho, co má čtyři kola. Jde o ryze český automobilový magazín, připravený na evropské úrovni, který je přímo naplněný zajímavými materiály.

Doposud nebyl podobný magazín zaměřený na automobily, na našem trhu k dostání. Faster magazine by měl uspokojit, co nejširší skupinu čtenářů, od příznivců běžných automobilů až po příznivce youngtimerů, rally či jiných motoristických odvětví.

Pro všechny, kterým stroje na čtyřech kolech přirostly k srdci, má značka Faster připraven rozsáhlý projekt, který se v budoucnosti vyvíjet a jehož součástí se stanou také čtenáři. Celý tým magazínu Faster tvoří zkušení motorističtí novináři, dlouho působící v motoristické branži, ale také odborníci z jednotlivých auto oblastí, kteří se stali spolupracovníky redakce.

Faster magazine začal od 19. října působit na trhu jako dvouměsíčník ryze české produkce a za 79 Kč, na 116 stránkách, nabídne vlastní materiály, fotografie i styl, kterým bude hledět na zajímavé automobily a lidi, pohybující se okolo aut. Uvnitř časopisu najde každý čtenář aktuální novinky, představení automobilů netradičním způsobem, srovnání, reportáže, legendy, rozhovory a také závodní speciály, které redakce detailně představí a na vlastní kůži vyzkouší.

Faster magazine bude zároveň fungovat jako poradní faktor při nákupu zajímavých automobilů a čtenářům odpoví na všechny nejrůznější dotazy, týkající se automobilového světa. Cílem Faster magazínu je dělat obrazově i obsahově atraktivní motoristický časopis, přinášející exkluzivní a jedinečné články, které se v ostatních automobilových magazínech neobjeví.

zdroj: http://www.fastermag.cz

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   Erzetka Jezná 2009 objektivem Jaromíra Beneše

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose