www.car.cz
 

Autoslide 2010 : pojede Fejfar, Šedivý, Zimmernan, otec a syn Semerádovi a další
     2.12.2009 13:06 - tisková zpráva


STARTOVNÍ LISTINA NOVODOBÝCH AUTOMOBILOVÝCH GLADIÁTORŮ JIŽ TÉMĚŘ KOMPLETNÍ!

Souboje kolo na kolo, zrychlený tep, všudypřítomný adrenalin, krásné ženy a chuť vítězit. Takový je každodenní chleba automobilových závodníků. Město perníku a koní, Pardubice, opět otevře bránu motosportu 16. ledna 2010.

Čeká nás totiž netrpělivě očekávaná motoristická show Autoslide. Startovní listina, která se v těchto dnech tvoří, slibuje dechberoucí souboje opravdových mistrů volantu. Už známe některá jména jezdců v jednotlivých třídách. Pokud se chcete dozvědět, kdo se Autoslide-u zúčastní, můžete sledovat průběh tvorby startovní listiny na stránkách www.autoslide.cz.

V divizi dvoukolek 4 x 2 se těší Karol Šedivý, vícenásobný šampión Tomáš Hurt, Roman Častoral a mnoho dalších. V divizi čtyřkolek 4 x 4 jmenujme například vítěze loňského ročníku Jozefa Zimmermana nebo matadora Václava Fejfara.

V nové třídě LIQUI MOLLY se nám představí otec a syn Semerádovi, závodník do vrchu Marek Rybníček a velký slovenský showman Igor Drotár. Dále v divizi buggy junior budou soupeřit Tadeáš a Matyáš Zemanovi a ve velkých buggy se o stupínky nejvyšší poperou znojemský Boris Vaculík, Švábenský Martin, Vladislav Štětina a další.

Startovní listina se bude ještě tvořit v průběhu měsíce prosi nce a poté se již vše uzavře a bude se čekat na 16. leden 2010. Kdo se stane vítězem 2. ročníku Autoslide-u v České republice? Kdo bude stát na nejvyšším stupínku? Kdo bude králem prvního motoristického svátku v novém roce 2010? Chcete znát jeho jméno? Pak navštivte 16. ledna areál Zlaté přilby v Pardubicích. Máme tu vzkaz pro jezdce: „Promluvte do bojů o vavříny. Na nic nečekejte. Nezapomeňte, že vítěz může být jen jeden!"

PR


 
 
Fotogalerie:   Walašská rallyešou 2009 v Bystřici objektivem Radka Závodníka

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose