www.car.cz
 

Mistr Evropy David Vršecký favorizuje v anketě sportovců Martinu
     5.12.2009 23:41 - tisková zpráva


Vršecký favorizuje Sáblíkovou!

Stejně jako loni se mezi nejlepší sportovce České republiky probojoval David Vršecký. Dvojnásobnému mistrovi Evropy patří konec čtvrté desítky.
Ve srovnání s loňským rokem si tak již dvojnásobný mistr Evropy o deset příček pohoršil. Vše však bral se stoickým klidem. "Pokud pro mě někdo hlasoval, tak mu tímto děkuji. Rád bych slíbil, že se polepším, ale nemůžu.

Více než individuální titul mistra Evropy a vítězství v Poháru konstruktérů není možno v našem sportu během jedné sezóny vyhrát. Škoda, že mám po pádu z motorky zdevastované koleno. Zkusil bych to s fotbalem," řekl David se smíchem. Za největší favoritku považuje Martinu Sáblíkovou. "To, co dokázala, je na film. Prakticky z ničeho se vypracovala na hvězdu první velikosti. Pokud vyhraje kdokoli jiný, budu to považovat za nespravedlnost. "

Sportovní ředitel Buggyry Jan Kalivoda pro změnu v reakci na výsledky navrhuje, aby anketa změnila název na "Anketa o největšího oblíbence sportovních novinářů." "Pokud bych neznal realitu, žil bych v představě, že rok 2009 byl pro český fotbal mimořádně úspěšný. Podle mě teda nebyl," vysvětluje Honza, který se pozastavil nad umístěním Vladimíra Šmicra.

"Má dvě medaile z mistrovství Evropy, vyhrál Ligu mistrů, Pohár UEFA, český i francouzský titul. Před tím, co dokázal, musím hluboce smeknout. Pokud ale vím, tak letos převážnou část sezony léčil zranění, během roku odehrál pár zápasů a nebylo to zrovna excelentní. Ale jedná pouze o můj subjektivní názor.

Odborníci to prostě viděli jinak…"

 

Buggyra


 
 
Fotogalerie:   Vršecký testoval prototyp propulsoru pro pohon ultralehkých letounů

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose