www.car.cz
 

Roman Kresta před startem Pražského rallysprintu. Opět s Tomášem Kašpárkem
     4.12.2009 12:28 - tisková zpráva


Roman Kresta odstartuje na Pražském rallysprintu

Jen hodiny dělí příznivce rally od prvního prosincového víkendu, který tradičně patří Pražskému rallysprintu. V letošním roce nás čeká již jeho XV. ročník, na jehož startu nebude chybět ani pilot Mogul Racing Teamu a letošní absolutní mistr ČR v rally Roman Kresta.

Luhačovický jezdec poveze na svém mistrovském Peugeotu 207 S2000 startovní číslo 1. Na horké sedadlo vedle Romana Kresty usedne mladý soutěžní jezdec Tomáš Kašpárek, který si již roli Romanova navigátora vyzkoušel při letošním Rallysprintu Kopná.

Generálním partnerem týmu je pro XV. Tipcars Pražský rallysprint stejně jako při letošním Setkání Mistrů zlínská společnost PSG a.s. a soutěžní Peugeot tak budou moci příznivci rally shlédnout v designu, v jakém jej mohli vidět před několika málo týdny v Sosnové.

Mogul Racing Team, Roman Kresta a Tomáš Kašpárek přejí všem příznivcům rally příjemný sportovní zážitek a těší se na viděnou při XV. ročníku Pražského rallysprintu.

 

PR

www.romankresta.com

foto nahoře - Matěj Skalník


 
 
Fotogalerie:   Testy zámkové dlažby a nové trati na Strahově 2009, foto Petr Eliáš

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose