www.car.cz
 

Buggyra přitahovala fandy v německém Essenu
     7.12.2009 14:51 - tisková zpráva


Buggyra v jámě lvové!
Dva poslední víkendy a celý minulý pracovní týden byl Vršeckého závodní speciál centrem pozornosti návštěvníků největšího tuningového veletrhu v německém Essenu!


Na každoročním setkání těch, kteří touží po vylepšení svých již tak dobrých vozů, se mohli vyslanci Buggyry David Vršecký s Robinem Dolejšem cítit jako v jámě lvové. Jednoho z nejprestižnějších podniků na německé motoristické scéně se totiž mimo jiné zúčastnili se svými speciály domácí konkurenti Jochen Hahn, Lutz Bernau a H.W. Lenz.

"Vzhledem k tomu, že drtivá většina z více, než 300 000 návštěvníků vyznává kult designu, Buggyra pochopitelně kralovala. Navíc jsme jako jediní měli auto, které po okruzích nekrouží, ale vyhrává," pochvaloval si David. Jak vzápětí dodal, kromě několika autogramiád využil prestižní akce ke komunikaci s kolegy. "Dali jsme řeč hlavně s Lutzem Bernauem. Trochu jsme mu s Robinem poradili, jak v příští sezóně zrychlit, aby závody nebyly tak jednotvárné."

V závěru akce, na které nechyběl žádný ze světových výrobců tuningových doplňků, se schylovalo k zajímavé konfrontaci v podobě drifting show. Nakonec z ní ale sešlo. "Jezdci byli nažhavení, takže musel vstoupit do hry zdravý rozum. Prostor, který nám pořadatelé nabízeli, totiž mohli při troše dobré vůle akceptovat majitelé osobních vozů, pro potřeby trucků ho ale bylo žalostně málo. Nakonec jsme o tom přesvědčili i Jochena s Davidem," prozradil závodní inženýr Robin Dolejš.

 

Buggyra


 
 
Fotogalerie:   Truckerský Most 2008- procházka boxy, foto Mirek Grusa

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose