www.car.cz
 

Autoslide Žarnovica 2010 jako vzpomínka také o Trofej Karola Šedivého
     9.12.2009 13:17 - tisková zpráva


TROFEJ KAROLA ŠEDIVÉHO

Příznivce motoristického sportu na Slovensku letos, konkrétně v březnu, šokovala smutná zpráva. V noci ze 2. na 3. března totiž na dálnici tragicky zahynul mnohonásobný mistr Slovenska v autokrose Karol Šedivý st. (nar. 18. března 1973).

Jeden z nejúspěšnějších autokrosových slovenských jezdců, který se v posledních osmi sezónách pravidelně těšil z mistrovského titulu v kategorii D1 2000. Karol Šedivý st. se rovněž stal několikanásobným vítězem motoristické soutěže AUTOSLIDE a byl též nekorunovaným králem autokrosu na Slovensku.

Od soutěžní sezóny 2000 až do své tragické smrti prakticky nepoznal prohru a v počtu vítězství neměl v autokrosovém sportu na Slovensku vážného konkurenta. Právě v této souvislosti si rodina zesnulého a organizátoři motoristického závodu AUTOSLIDE přejí, aby právě Karol Šedivý st. zůstal metou, kterou se budou mladé motoristické talenty snažit dosáhnout.

Aby tato tragická událost nepůsobila jen sklíčeně na ostatní jezdce autokrosu na Slovensku, ale právě naopak, aby je posouvala dále. Z tohoto důvodu se divize Junior na Autoslide Žarnovica přejmenovala na Divizi Junior – Trofej Karola Šedivého.

Pokud se motoristická soutěž Autoslide bude organizovat, tak každoročně bude vzpomínkou právě na tohoto mimořádného jezdce. Už první závod juniorských jezdců o Trofej Karola Šedivého budete moci vidět na AUTOSLIDE na ploché dráze v Žarnovici 10. le dna 2010.

Více info: www.autoslide.cz; www.autoslide.sk

 

PR


 
 
Fotogalerie:   Setkání VIP na kárách v Litomyšli s mistrem Evropy 09 V.Janíkem,foto David Kárný

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose