www.car.cz
 

Nejspokojnějšími řidiči jsou prý majitelé Subaru
     9.12.2009 13:20 - tisková zpráva


Nejspokojnějšími řidiči jsou opět majitelé aut Subaru!

Obnovené vítězství ve velkém praktickém testu ADAC 2009 na německém trhu: Již počtvrté po sobě nechal japonský specialista s pohonem všech čtyř kol za sebou všechny konkurenty – obsadil také první místo v kategorii spokojenosti se servisem.

Magazín ADAC-Motorwelt, který se svým nákladem skoro 14 milionů patří mezi největší vydavatelství v Německu, se vždy jednou za rok ptá svých čtenářů na jejich spokojenost se svými vozy. A také v letošním roce se stala přesvědčivě celkovým vítězem značka Subaru. Se známkou 1,23 se umístil japonský specialista na pohon všech čtyř kol mezi 36 značkami na prvním místě. Účastníci ankety mohli svůj vůz hodnotit školními známkami od 1 do 5. Přitom byli němečtí řidiči také dotazováni na spokojenost se značkou, se svým vlastním osobním vozem a se servisem, který navštěvují.

S vynikajícím výsledkem zopakoval sériový vítěz Subaru úspěch posledních třech let. K celkovému vítězství přispělo nejen nejlepší ohodnocení v kategorii spokojenosti se značkou, ale i absolutní spokojenost se servisem. Také v otázce, která se týkala zkušeností s vlastním vozem, si vydobila značka Subaru vítěznou pozici před dvěma importéry luxusních vozů, kteří působí v jiném tržním odvětví.

V anketě měli čtenáři udělovat body dle svého vlastního pohledu. V kategorii spolehlivosti svých vlastních vozů byly známkovány také kvalita nebo přesnost servisu. Rozsáhlá anketa je součástí průzkumu trhu prováděného institutem „ADAC - AutomarxX“ a účastní se jí skoro 43.000 čtenářů. Kompletní výsledky jsou uveřejněny v listopadovém vydání magazínu ADAC-Motorwelt.

U Subaru neskrýváme svou radost nad opakovaně dosaženým úspěchem předchozích let. Samozřejmě jsme pyšní, že ti největší kritici z řad řidičů vozů na světě jsou přesvědčeni o kvalitách značky Subaru.

Velký dík patří vedle výrobce také našim servisním partnerům, kteří pečují o své zákazníky, jako žádné jiné servisy jiných značek. Výsledek je ale také pobídkou pro naši budoucí práci, abychom tento pokrok obhájili i v soutěži s mocnými konkurenty i nadále.

 

PR


 
 
Fotogalerie:   Maďarská Mikuláš rally od Pavla a Tondy Malých

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose