www.car.cz
 

Na lednové Rally Monte Carlo 2010 pojedou tři tovární posádky s Fabiemi S 2000 !!
     11.12.2009 13:51 - tisková zpráva


TÝM ŠKODA MOTORSPORT DOPLNÍ NA RALLY MONTE CARLO 2010 ŠAMPION IRC 2008, NICOLAS VOUILLOZ.

Tovární tým Škoda Motorsport se na lednové Rally Monte Carlo, prvním podniku sezóny 2010
seriálu Intercontinental Rally Challenge (IRC), představí se třemi továrními posádkami. Stabilní členy týmu ve složení Hänninen - Markkula a Kopecký - Starý doplní ve třetím továrním voze francouzský vítěz seriálu IRC 2008 Nicolas Vouilloz. O svém spolujezdci se Vouilloz rozhodne během nadcházejících dnů.

Michal Hrabánek, šéf týmu Škoda Motorsport, k angažování Vouilloze poznamenal: „Rally Monte Carlo je extrémně náročná soutěž a v nadcházejícím soutěžním ročníku jí přikládáme opět velkou váhu.

Monte Carlo 2009 odstartovalo úspěšně náš nový projekt Fabia Super2000. Sezóna 2009 byla úspěšnou pro obě naše posádky a pro celý tým obrovskou motivací do dalších závodů. Jsem přesvědčen, že jsme tu podali dobrý výkon, na který bychom chtěli v roce 2010 navázat. Nicolas Vouilloiz je špičkový jezdec, což dlouhodobě dokazuje v šampionátu IRC a my jsme rádi, že pro tuto náročnou rally posílí náš tým.

Jsem si jist, že významně pozvedne šance celého týmu Škoda Motorsport. Zároveň pevně věřím, že jeho angažmá bude marketingovým přínosem pro Francii, která je jedním z našich cílových trhů pro Fabii Super2000 a jedním z nejdůležitějších pro značku Škoda obecně. Společně s francouzským importérem vozů Škoda hledáme potenciální možnosti využití motorsportu jako špičkového projektu pro značku.“


PR


 
 
Fotogalerie:   Maďarská Mikuláš rallye 2009 a pořádný CRASH objektivem Pavla Malého

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose